Opublikowano 18 Sierpnia18 Sie Autor Nie wiem czy kogoś to jeszcze interesuje ale zaczynam nowy rozdział.
Opublikowano 3 Września3 Wrz jasne będe obserwował temat A tak ogulnie pacjent żyje ile nalatałeś tym już
Opublikowano 5 Września5 Wrz Autor Ciągle go jakoś stroje a że nie mam doświadczenia to idzie ciężko.Raz napompował 2,5 bara i rozerwał rurę przed turbo i wciągnął troche śmieci😭
Opublikowano 5 Września5 Wrz Autor Ale spoko wywaliłem wszystkie odmy i ryry przed turbo, założyłem filtr stożkowy bezpośrednio na turbo i działa dalej😁Koło sprężarki zamówiłem nowe ale zanim przyjdzie jeździ na starym.
Opublikowano 11 Września11 Wrz Ja tu cały czas zerkam jeśli coś się pojawi i kibicuje🙂 a czemu przechodzisz na inny sterownik?
Opublikowano 12 Września12 Wrz Autor A tak jakoś z ciekawości, duże możliwości mnie skusiły. I to że jest przejściówka plug and play do 1.8t. (niby).Teraz na przykład będę drugą listwe wtryskową montował bo 980cc już się skończyły i muszę od 6tys. obrotów doładowanie obcinać do 1,8 bara.Największy problem mam z konfiguracją stukowców, potrzebowałbym wiedzieć jaki jest "engine noise" w oryginalnym sterowniku ,a niestety tego nie sprawdziłem.
Opublikowano Poniedziałek o 13:494 dn To po co ci ten filtrze w tym momencie jak masz na listwie? Rozumiem że na listwie masz 4 bar i podpięte ciśnienie? Edytowane Poniedziałek o 16:564 dn przez morelo
Opublikowano Poniedziałek o 16:134 dn Autor Żaden pojedynczo nie dawał rady zbijać ciśnienia. Dopiero dwa razem trzymają równo 4 bary. Czujnik w listwie jest i podpięty bo EMU.
Opublikowano Poniedziałek o 16:144 dn Autor SPA TURBO USACast Aluminum Intake Manifold for longitudinal VW/AUDI 1....SPA Turbo¢â‚¬s intake manifold was designed for upgrades builds, having a bigger plenum volume and allowing higher airflow, it is the perfect solution for those who wants high performance and durabili
Opublikowano Poniedziałek o 16:584 dn Trochę nie rozumiem koncepcji bo wtryski 980 z regulatorem na listwie podpiętym ciśnieniem powinny ci to bez problemu jeszcze ogarnąć.
Opublikowano Poniedziałek o 17:283 dn Autor A nie ogarniają, przy 2 bary doładowania od 7 tys. obrotów pracują praktycznie na 100% a turbo jeszcze chce
Opublikowano Poniedziałek o 17:473 dn Autor Ale z coolerem to chyba przesadziłem, max temperatura 27 a po odpuszczeniu gazu 13🤣
Opublikowano Wtorek o 11:553 dn 18 godzin temu, kakamber1 napisał(a):A nie ogarniają, przy 2 bary doładowania od 7 tys. obrotów pracują praktycznie na 100% a turbo jeszcze chceWyrzuć ten filtr z regulatorem wsadź tam normalny przepływowy zmień regulator na listwie podepnij ciśnienie i wystrój to dobrze na tych wtryskach, na takich wtryskiwaczach jest kilka projektów poza granicami PL, co mają w granicach 530-550km i dmuchają 2.2-2.5 bara i te wtryski jeszcze potrafią ogarnąć przynajmniej z tego co oni tam piszą i pokazują zerknij na Facebooka na grupy 1.8 turbo nie pamiętam która bo jest kilka ale są tam takie projekty.
Opublikowano Wtorek o 19:052 dn Autor Z ciśnieniem paliwa nie ma problemu, trzyma równo na listwie 3,9bara.