grzegorz-silver Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Witam, zakupiłem komputer wraz z oprogramowaniem w tym z Elsą jednak nie ma on schematów do Audi. Jest jakaś rada na to czy po prostu jakoś źle zainstalowany został? Najczęstszy błąd to "Dane niedostepne w programie" albo "Nie można wyświetlić strony"
Lukasz_mk2 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Nie wiem skąd masz tą else, ale zmień język z polskiego na angielski i spróbuj otworzyć schemat
Banan Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 możesz nie mieć baz doinstalowanych - każda marka ma oddzielnie VW , SEAT , AUDI , SKODA
pawgg Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Cześć koledzy Może mi ktoś podesłać zdjęcie z ELSAwin: A34-11615.png Nie wiedzieć czemu go nie mam a wymiana filtrów w mechatronice się zbliża
Wandej Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 5 godzin temu, pawgg napisał: Cześć koledzy Może mi ktoś podesłać zdjęcie z ELSAwin: A34-11615.png Nie wiedzieć czemu go nie mam a wymiana filtrów w mechatronice się zbliża Daj vin to Ci sprawdzę nr filtrów
pawgg Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 numery filtrów mam to zdjęcie jest z opisem demontażu i montażu mechatroniki
Recommended Posts