bodas Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 Poniżej zamieszczam efekt. Lampy ogarnięte już od około miesiąca. Mi się o niebo bardziej podoba z włóknem węglowym. Pierwotnie brałem pod uwagę montaż maskownic z wersji EU, ale w praniu wyszło, że w lampach są różnice, które uniemożliwiają estetyczny montaż plug&play. 3
Wandej Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 15 minut temu, bodas napisał: Poniżej zamieszczam efekt. Lampy ogarnięte już od około miesiąca. Mi się o niebo bardziej podoba z włóknem węglowym. Pierwotnie brałem pod uwagę montaż maskownic z wersji EU, ale w praniu wyszło, że w lampach są różnice, które uniemożliwiają estetyczny montaż plug&play. Ładnie wyszło
kris_91 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dobrze jest w tych nowszych autach ten obrys nie pasuje.
bodas Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 W dniu 23.01.2021 o 18:11, audiaudi napisał: Jakies zdjecie na aucie? Tak na szybko na brudnym aucie. 3
marcinch001 Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 W dniu 23.01.2021 o 01:27, bodas napisał: Poniżej zamieszczam efekt. Lampy ogarnięte już od około miesiąca. Mi się o niebo bardziej podoba z włóknem węglowym. Pierwotnie brałem pod uwagę montaż maskownic z wersji EU, ale w praniu wyszło, że w lampach są różnice, które uniemożliwiają estetyczny montaż plug&play. Dużo roboty z rozklejeniem kloszy , tam był twardy klej ?
gagat3k Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 51 minut temu, marcinch001 napisał: Dużo roboty z rozklejeniem kloszy , tam był twardy klej ? Tam jest miękki klej, opalarka chwila i rozklejone. Później na ten sam klej podgrzany sklejasz
bodas Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Opublikowano 8 Lutego 2021 Ja składałem akurat na nowy klej, ale na starym to faktycznie chwila roboty.
Rekomendowane odpowiedzi