bartekA4 Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Ostatnio oddalem pilot to elektryka zeby zmienil mi takie brzydkie gumowe przyciski na nową gume, podobno nie dalo sie tego zrobic i zalozyl takie switche. Podchodze do auta i nic, wogole nie reaguje, na pilocie gdy przyciskam to siweci sie kontrolka takze idzie jakis sygnal ale tak jak by auto tego nie odbieralo. Do pilota jest podlaczony sam zamek i zawsze jak otwieralem lub zamykalem to mrugaly kierkunkowskazy, wrocilem do elektryka przy mnie go rozebral i wyglada na to ze tam wszystko jest ok a i zmienil tez baterie w tym pilocie, możliwe jest że podczas wymiany sie rozprogramowal albo cos podobnego? Wie ktos moze jak to zrobic?(mam tylko jeden kluczyk i jeden pilot),chcialem dodac jeszcze ze na pilocie pisze"delta elettronica model 7727" z góry Dzieki za odpwiedz.
kondziu81 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Też mam ten problem i narazie się nic nie dowiedziałem. Rozwiązałeś ten problem??
domjenick Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Też mam ten problem i narazie się nic nie dowiedziałem. Rozwiązałeś ten problem?? odgrzewasz nastepnego kotleta-ten byl jeszcze starszy bo z przed ponad dwoch lat-zacznij czytac daty,kiedy to bylo,zanim napiszesz posta
Rekomendowane odpowiedzi