SZYCHA Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no to albo kranik w chłodnicy albo przewód od termostatu......i lej wać Panie wodę.....kilka płukań nie zaszkodzi. i jak będzie dobrze....to R12+
MarcinGD Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Mialem ten sam problem ostatnio po wymianie termostatu wywalalo mi plyn przez przelew. Tylko ze zadnej piany i innych niepozadanych efektow w zbiorniczku wyrownawczym. Zakupilem nowy korek w ASO za 43zl i narazie jest juz kilka dni spokoj.
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale przepłukanie to zabieg chwilowy, nie usuwa przyczyny usterki
pablo72 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mialem ten sam problem ostatnio po wymianie termostatu wywalalo mi plyn przez przelew. Tylko ze zadnej piany i innych niepozadanych efektow w zbiorniczku wyrownawczym. Zakupilem nowy korek w ASO za 43zl i narazie jest juz kilka dni spokoj. [/quot] u mnie piana zniknęła płynu nie wywala tylko pozosała kwestia tego że ten wąż który idzie od głowicy po rozgrzaniu silnika jest bardo twardy i to mnie zastanawia,temp cały czas OK.???
SZYCHA Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ....jasne R to do hamulcy... A co tam na poligonie .....lepiej/ gorzej .... pisać można ale czy są efekty?
MarcinGD Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mialem ten sam problem ostatnio po wymianie termostatu wywalalo mi plyn przez przelew. Tylko ze zadnej piany i innych niepozadanych efektow w zbiorniczku wyrownawczym. Zakupilem nowy korek w ASO za 43zl i narazie jest juz kilka dni spokoj. u mnie piana zniknęła płynu nie wywala tylko pozosała kwestia tego że ten wąż który idzie od głowicy po rozgrzaniu silnika jest bardo twardy i to mnie zastanawia,temp cały czas OK.??? Temperature mialem caly czas ok. Ale 5 dni po tym jak wymienilem korek wkoncu ukazala sie porzyczyna u mnie wywalania wody przez przelew. Mialem dziurawa chlodnice, polecialo wkoncu tak ze nie dalo sie nie zauwazyc. Prawdopodobnie zapowietrzal mi sie system przez ta dziure. Chlodnica juz wymieniona na nowa.
Rekomendowane odpowiedzi