pdk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Cześć Powiedzcie czy mam już szukać nowego węża? Wymieniłem zielone uszczelnienie bo było trochę oleju dookoła ale mysle ze to właśnie przez ten luz. Video_20200429043940712_by_VideoMaker.mp4
kamil-vag Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nałóż o-ring na kołnierz węża, tak żeby wypełnić tą szczelinę gdzie jest luz i wtedy zaciśnij klamrę, sprawdzone i działa. Zrobiłem tak na obu wężach od góry i jest OK. Coś takiego robiłem u siebie: A tak u kolegów z forum:
pdk Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Dzięki @kamil-vag! Powiedz mi, a ta trytytka jakie ma zadanie?
kamil-vag Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Z tego co pamiętam, to tam kolega miał założone takie teytytki i ściągnięte kolejnymi do siebie, ale nie psuj sobie tym głowy, tylko zrób na oring i będzie dobrze.
kubabkb Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 kamil-vag jesli pamietasz to podaj wymiary teego oringu , tez mam taki luz na wezach jak kolega wyzej
Brujsky Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 1,5 mm na 55mm z tego co wyczytałem na profilu u @kamil-vag 1
Rekomendowane odpowiedzi