hary_ns Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Od jutra w Lipsku startują następne targi zaraz po Genewie , w tamtym roku zawitałem , w tym jeszcze się zobaczy bo jest czas Audi na targach motoryzacyjnych w Lipsku Podczas targów motoryzacyjnych w Lipsku AMI 2009 światową premierę będzie świętował model Audi TT RS Roadster. Od 28 marca do 5 kwietnia, na stoisku Audi o powierzchni 2 100 m2 odwiedzający targi będą mogli zobaczyć 20 modeli seryjnych, dwa samochody studyjne i dwa modele historyczne. Po raz pierwszy w Niemczech pokazane zostaną: Audi A4 allroad quatro, Audi A5 Cabriolet i S5 Cabriolet oraz Audi R8 5.2 FSI quatro. Ceny biletów Bilet jednodniowy: 10,50 EURO Bilet jednodniowy ulgowy: 7,00 EURO Bilet jednodniowy dla dzieci (6 – 12 lat): 5,00 EURO Bilet wieczorny (od godz. 15.00): 6,50 EURO Bilet na całe targi: 21,50 EURO Przedsprzedaż Bilet jednodniowy: 10,50 EURO Bilet dla zmotoryzowanych (bez możliwości korzystania z komunikacji miejskiej): 9,50 EURO Bilet jednodniowy ulgowy: 7,00 EURO Wszystkie bilety wstępu uprawniają do odwiedzenia targów AMI oraz targów AMITEC – Branżowych Targów: Części – Warsztaty – Serwis więcej info na http://www.amitec-leipzig.de/LeMMon/kalender_web.nsf/factsheets/8AF4EB5F10137C73C1257021003AE0C2?OpenDocument http://moto.onet.pl/index.html?args=1944,specjalny.html&node=1944
medyczny.ratownik Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Siemka, byłem na targach w Lipsku i myślałem że będą lepsze .Ogolnie fajne bryki ale byłem nastawiony na jazdy i testowanie na różnych symulatorach.Polecam sprawdzenie zderzenia z prędkości 11 km/h oraz jazdę na symulatorze do nauki jazdy .Fajne także symulowanie wywrotki ,dachowania samochodem.Ogółem troche odmienności od naszych targów w Poznaniu no i dojazd z Wrocławia do Lipska niedługo będzie tylko A4 oczywiście autostradą .Pozdrawiam wszystkich i polecam .
Rekomendowane odpowiedzi