Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Felgi 16 - pomóżcie jakie założyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam planuje zmianę felg w mojej niuni ale nie mam pojęcia jakie założyć możne ktoś mi podsunie jakiś pomysł i prześle jakieś fotki i linki do stron

dodam ze maja to być 16 ponieważ mam takie nowe opony i nie chce zmieniać no i te felgi które są na aucie będą do sprzedania

dscn2442oc7.jpg

Opublikowano

Wzór, który masz jest dość rzadki, w 16'' nie masz się co fajerwerków spodziewać. Ja bym go zostawił, tylko zdjął chlapacze.

Opublikowano

Pomyśl o ori pięcioramiennych 16" które były zakładane do B5. One w miare sensownie wyglądają na aucie :good:

Opublikowano

zostaw te co masz, są :good: , no chyba że zdecydujesz się na większy rozmiar - wtedy się czegoś poszuka :gwizdanie:

Opublikowano

te co masz są GIT :good:

Opublikowano

numery 2-4 w rozmiarze 16" to poprostu NIEPOROZUMIENIE! na zdjecia w aukcjach sa pokazane na samochodach 18" i 19" no i wtedy to wyglada..

numer 1 jak dla mnie nieladne

jedyne strawne ori 16" do B5 to te ktore pokazywali przedmowcy

Opublikowano

1. Wzór od Audi A4 B8, który jest IMO wyjątkowo nieudany i nijak nie pasuje do A4 B5, nie wspominając o kosmicznych cenach.

2-4. Podróbka felgi MAM 8 (ori są 18'' i 19''), zapewne tragicznej jakości, która w dodatku w rozmiarze 16'' będzie wyglądała gorzej od kołpaka.

Opublikowano
  • Autor

http://www.allegro.pl/item585836069_nowe_felgi_16_5x112_audi_vw_seat_skoda_polerka.html

http://www.allegro.pl/item586498546_nowe_felgi_16_5x112_audi_vw_super_model.html

a możne któreś z tych powyżej??

wiem ze o ładne 16 jest trudno ale mam takie opony w dodatku nowe tak wiec zmiana rozmiaru nie wchodzi w rachubę

Opublikowano

jezeli koniecznie ktores z tych to kup numer 1 bo to przynajmniej ori audi, aczkolwiek drogie i brzydkie

2-4 to plastelina ktora niedosc ze nie bedzie wygladac to jeszcze sie pognie i pokrzywi..

dlatego, jak kolega powiedzial, porazka na calej linii

Opublikowano

Poszukaj chociaż czegoś sprawdzonej firmy, podajesz same noname'y, które nie posłużą długo i nie będą miały wartości na rynku wtónym.

Opublikowano
felgen_details_image_garro.jpgfelgen_details_image_garro_bl.jpg
Opublikowano

Te wzory są naprawdę ładne ale nie w 16" a nawet nie w 17". Jeżeli chcesz takie felgi to musisz sie zdecydować na minimum 18". A jak zostajesz przy 16" to wybierz coś z zaproponowanych wzorów. Bo na siłę z nich nie zrobisz ładnych 16".

Opublikowano

No i tak naprawde to wg mnie felgi 2 - 4 nie pasuja do srebrnego Avanta B5

Sam sie zastanawialem nad takim wzorem ale w moim granatowym B5 Avant tez by wygladaly od czapy.

Tak jak koledzy mowia.

Kup jakies dobre felgi znanej marki a najlepiej zostaw te felgi ktore masz bo sa naprawde super

Opublikowano

wez lepiej sprzedaj swoj komplet a za niecale 2000zl kupisz uzywane felgi z oponami w dobrym stanie w rozmiarze 17-18 cali

i auto bedzie wygladac normalnie ;)[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 15:16_________________________________________________ewentualnie jesli chcesz 16" w ladnym wzorze to:

http://www.allegro.pl/item588425845_nowe_oryginalne_alufelgi_16_audi_a4_8e_8h_a6_4b_4f.html

ale za ta cene to ja bym kupil uzywane 17-18" z oponami w dobrym stanie ;)

[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 15:17_________________________________________________http://www.moto.allegro.pl/item590727731_zadbane_18_z_oponami_porsche_passat_a4_it.html <-- rozwazy propozycje zamiany na 16"