Bogis Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Czesc mam problem ze swoim radyjkiem nie dzialaja mi glosniki od strony kierowcy oraz tyl, dziala tylko prawa strona, po wjechaniu w jakis dolek slychac ze od strony kierowcy slychac dzwiek ale chwilowo jaka moze byc tego przyczyna? W radiu nie moge znalesc opcji by grala jakas strona L/P. Pomozecie gdzie szukac przyczyny? Radio concert 1 din.
MaTeo85 Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 skoro po wjechaniu w dziurę zaczyna chwilowo grać to trzeba przejść przez wiązki kabli czy gdzieś nie uszkodzone. W drzwiach kierowcy możesz sprawdzić przelotkę kabli od budy do drzwi, najłatwiej to na otwartych drzwiach poruszać przelotką czy coś się zadzieje. co do tyłu pytanie czy masz z tyłu głośniki, czy jest wzmacniacz w bagażniku po prawej stronie w schowku i czy wszystko podłączone.
Bogis Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Opublikowano 24 Maja 2020 Wzmacniacz po prawej stronie, głośniki są wiec dziwi mnie ze nie działają. Jutro zobaczę wiązkę w drzwiach i dam znać ?
Langista Opublikowano 24 Maja 2020 Opublikowano 24 Maja 2020 Najpewniej kabel sie przerwał w harmonijce, trzeba odpiąć kostkę i wytargać wiązkę z drzwi. Nie trzeba całej wyciągać, wystarczy oddzielić kabel, który chcesz wyciągnąć od tych, z którymi jest połączony przy wtyczkach od głośnika.
Rekomendowane odpowiedzi