Muskel1 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Damiano007 napisał: Witam, szczerze w b8 bose dawało większy bas w b9 u mnie bang dla głośno i czysto basu mniej słychać Sprzedasz mi te wentylowane stołki? Spuper sprawa i rzadkość w A4. Chyba jesteś jedyny z takimi tu na forum w B9
Kodzak33 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 W dniu 28.07.2020 o 22:25, vvalery napisał: Też nie mam suba w bangu. Posiadam 3 instrukcje polską, angielską i niemiecką i nie ma tam również słowa o subwooferze.? Jest tylko w spisie treści, jako odnośnik do strony z ustawieniem dźwięku, a tam suba nie ma. Instrukcje są starsze niż aktualizacja po której masz regulację suba?
vvalery Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 15 godzin temu, Kodzak33 napisał: Instrukcje są starsze niż aktualizacja po której masz regulację suba? A gdzie znajdę tego suba w avant a4 b9 z B&O fabrycznym, jak mi możesz powiedzieć, bo w bagażniku jest koło zapasowe i nic poza tym. Regulować coś czego nie ma. Ciekawe. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez vvalery
vvalery Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 31 minut temu, Muskel1 napisał: 8:10 min Chyba nie zrozumiałeś mojego pytania. Mam B&O fabryczny, a w bagażniku jest koło zapasowe i producent nie montował suba. Więc nie bez powodu nie ma tej funkcji w MMI. Chodzi mi o mój rocznik i jak to było historycznie z tym subem. Był , jest montowany fabrycznie w Avant ? Przeleciałem cały internet i nie znalazłem oryginalnego suba B&O w Avant. W sedanie i owszem. :-) Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez vvalery
Muskel1 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Czy bez czy z dojazdówką sub był montowany jeżeli zamówiłeś B&O. Koło siedzi na Subie wiec to nie ma nic do tego. Ustawienie regulacji sub znikło z mmi po wgraniu wyższej wersji oprogramowania. Edytowane 3 Maja 2021 przez Muskel1
vvalery Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 21 minut temu, Muskel1 napisał: Czy bez czy z dojazdówką sub był montowany jeżeli zamówiłeś B@O. Koło siedzi na Subie wiec to nie ma nic do tego. Ustawienie regulacji sub znikło z mmi po wgraniu wyższej wersji oprogramowania. Wyjmowałem koło i żadnego Suba tam nie widziałem tylko akumulator. ? W necie też nigdzie nie mogę znaleźć, żeby ten sub był pokazany. Może ktoś zrobić zdjęcie ? Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez vvalery
Muskel1 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Oglądałeś ten filmek w ogóle co wrzuciłem? W tytule jest co prawda dołożenie suba ale w 8min i 10 sek pokazuje gdzie ori sub siedzi i go wyciąga. Zobacz sobie jak wyglada. Przy 6:05 min pokazane na mmi jak wyglądała regulacja głośności suba. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Muskel1
vvalery Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Oglądałeś ten filmek w ogóle co wrzuciłem? W tytule jest co prawda dołożenie suba ale w 8min i 10 sek pokazuje gdzie ori sub siedzi i go wyciąga. Zobacz sobie jak wyglada. Przy 6:05 min pokazane na mmi jak wyglądała regulacja głośności suba. Ten kawałek plastiku to subwoofer :-) O matko, aż rozkręcę jeszcze raz żeby to cudo zobaczyć jeżeli w ogóle istnieje pod tym kołem. Ładny kamuflage :-) P.S. Może admin przeniesie posty dotyczące suba do odpowiedniego działu bo zaśmieciliśmy tu trochę koledze .. za co przepraszam. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez vvalery
Muskel1 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak. Od zarania dziejów był plastic fantastic jako obudowa. Edytowane 3 Maja 2021 przez Muskel1 1
vvalery Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 W dniu 27.08.2020 o 13:36, Muskel1 napisał: Tak. Od zarania dziejów był plastikc fantastic jako obudowa. Odkręciłem koło. Jest ten sub tam, ale to jest masakra jakaś. ? To prawie nie gra, tandeta straszna.
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 winni sa klienci którzy za każdym razem narzekali, że basu za dużo. Audi w aktualizacjach ucina niskie tony. Już w B8 B&O sub jest tylko słyszalny jak sie łeb do bagażnika wsadzi. No żyje ale chyba tylko tylko
Michu1996 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 39 minut temu, Muskel1 napisał: winni sa klienci którzy za każdym razem narzekali, że basu za dużo. Audi w aktualizacjach ucina niskie tony. Już w B8 B&O sub jest tylko słyszalny jak sie łeb do bagażnika wsadzi. No żyje ale chyba tylko tylko Skoro to tak postępuje to w B10 to całkiem basy znikną
vvalery Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Muskel1 napisał: winni sa klienci którzy za każdym razem narzekali, że basu za dużo. Audi w aktualizacjach ucina niskie tony. Już w B8 B&O sub jest tylko słyszalny jak sie łeb do bagażnika wsadzi. No żyje ale chyba tylko tylko 3 godziny temu, Michu1996 napisał: Skoro to tak postępuje to w B10 to całkiem basy znikną Ja ucho do tego pseudo suba przyłożyłem i ledwo coś słyszałem ??? Dotykałem bo myślałem wręcz, że tam głośnika nie ma ???
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 No on sobie tylko tak buczy trochę. 1
fio Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) W A5 sportback jest znaczna poprawa po zmianie polaryzacji suba. Znalazłem wątek na niemieckim forum. Zrobiłem sobie przejściówkę i rzeczywiście lepiej. Nie mam pojęcia, czy w A4 też pomaga. Wcześniej bas był na tylnej kanapie, teraz jest z przodu. Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez fio 1
Muskel1 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Jaki masz kod silnika? CRTC?
Rekomendowane odpowiedzi