Muskel1 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Byłbym ostrożny ze sprężonym ciśnieniem. Lepiej jakąś linką stalową (np. linka hamulcowa od roweru czy motoroweru). Można lekko przedmuchać ale nie wysokim ciśnieniem.
PiterEL Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Adaptacja czujnika faktycznie była na liście niżej tyle że pod jakimś innym numerem.
...radek... Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Witam. Zerknie ktoś czy wszystko ok? Przebieg 230k.
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia W czym? W traktorze? W maluchu? W profilu widnieje B9, a zadajesz pytanie w dziale B8. W takich sytuacjach podajemy dane pojazdu...
...radek... Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): W czym? W traktorze? W maluchu? W profilu widnieje B9, a zadajesz pytanie w dziale B8. W takich sytuacjach podajemy dane pojazdu... Sorry. Nie zwróciłem uwagi, że to temat b8. Audi b9, 2.0tdi , silnik DETA, 230k przebiegu 2018r
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia DPF jest w 86,35 % zapełniony popiołem (wartość obliczona przez sterownik silnika). Masy sadzy wyglądają normalnie. Nic podejrzanego na wrzuconym zdjęciu nie widać, przy czym stanu rzeczywistego na podstawie wrzuconych parametrów nie można określić.
...radek... Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Cz 26 minut temu, Muskel1 napisał(a): DPF jest w 86,35 % zapełniony popiołem Czyli po mału przygotowywać się na regenerację?
...radek... Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 27 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nic podejrzanego na wrzuconym zdjęciu nie widać, przy czym stanu rzeczywistego na podstawie wrzuconych parametrów nie można określić. Jakie paramatry ewentualnie wrzucić? Dzięki.
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Oblicz sobie kiedy mniej więcej (przy jakim przebiegu) osiągnie max. zapełnienie
Rekomendowane odpowiedzi