D4NTE Opublikowano 31 Października Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2 godziny temu, wojteksuwałki napisał(a): Przecieraj szlaki i sam zobacz czy da się coś zrobić ? W weekend to rozbiorę i zobaczę 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października W dniu 30.10.2024 o 09:52, D4NTE napisał(a): patrze na allegro to prawe od str pasażera są dwie po ok 250 zł nowe. Od str lewej kierowcy tylko oferta z aso na 1008 zł...🤯 Nr oem 8W0947418A - prawa (pasażer) 8W0947417A - lewa (kierownik) Tanio nie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Mi nowki sztuki też padły hm po 3 latach ? Da się to ogarnąć,trzeba dremelkiem delikatnie szlifować dół pod taśmą,tam gdzie taśma to odcinek taki hm 1cm na 1cm niecałe,jest pod spodem płytka z ledem wklejona na klej na gorąco,delikatnie zrywasz i to powinno odejść,niektórzy lutowali nowy led i pomagało,ja kupiłem dwie listwy najtańsze tylne jakieś i przerzuciłem cale płytki,oczywiście klej na gorąco i nowa taśma 3m i świeci jak nowe znowu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Udało się wygospodarować trochę czasu i sprawdziłem czy dochodzi napięcie do wtyczki. Okazuje się że napięcie wewtyczce jest ok. Tak jak @Muskel1 wspominał coś chyba z taśmą jest. Zdemontowałem listwę i umówiłem się z firmą co bawi się modulami led że spróbują zerknąć na problem. Trzymajcie kciuki że się uda wskrzesić umarlaka 😁 Kilka fot z walki z listwą i jej zasra... Klejem 🙃 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Powodzenia 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Zaklej sobie tymczasowo te 2 otwory na progu taśmą, aby woda Ci się tam nie dostała. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Ledwo co zawiozłem wyczyszczona i zabezpieczoną listwę a po krótkiej chwili otrzymałem telefon i diagnozę że padł led oraz płytka... Następna wiadomość była lepsza: Listwa żyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Jaki koszt naprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) W dniu 4.11.2024 o 21:06, Muskel1 napisał(a): Jaki koszt naprawy? Licząc nową taśmę 3m to w 150 zł się zmieściłem. (Czekam jeszcze na taśmę 3m z alledrogo)😋 Edytowane 7 Listopada przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada To w dobra cena 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Zamontowane 🙂 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano Sobota o 13:08 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:08 (edytowane) Zimówki on board 😆 Audi sport 19 9j et34 Edytowane Sobota o 13:12 przez D4NTE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi