Squeezer Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Witam serdecznie! W fotelu kierowcy nie działa mi regulacja odcinka lędźwiowego (wypychanie), natomiast wszystko jest w porządku jeśli chodzi o mechanizm ustawiania lędźwi góra-dół. W fotelu pasażera wszystko jest ok. Myślę że coś nie styka gdzieś na złączkach lub w silniczku. Dwa pytania : - jak sie dostać do tego mechanizmu od tyłu fotela, żeby niczego nie połamać? - czy te 2 wspomniane wyżej funkcje (wypychanie & góra-dół) obsługąją 2 silniczki czy tylko jeden? Dzieki za wszystkie rady - na długich trasach troche mnie plecy bolą...:-))) S.
miszel78 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 Podepnę się do tego pytania z tym, że u mnie nic nie działa. Nie wiem gdzie zacząć poszukiwania usterki. zdemontowałem plastik z tyłu i wygląda to tak: Wszystkie kostki wydają się być podłączone. Mogę spróbować sprawdzić coś miernikiem, tylko nie wiem gdzie a nie chcę przypadkowo spowodować wystrzelenia poduszki, która znajduje się w fotelu. Może jakiś bezpiecznik poszedł? Tylko nie wiem, który jest za to odpowiedzialny. Na pierwszy rzut oka w bezpieczniki - wszystkie wyglądają OK. Macie jakieś rady?
antonio Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 często szwankują te "guziki" od regulacji
Rekomendowane odpowiedzi