kynek1000 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam wszystkich mam taki jeden problem mianowicie mam zaciski jarzma z a6c6 tarcze z b7 klocki wziąłem nowe takie jakie były wraz z zaciskami oraz kupiłem nowe blaszki z przodu zacisku i po założeniu ich ona wyskakują tak jak by nie trzymały sie w ogóle mam jedną starą blaszke założyłem i trzyma sie a drugi problem to że kolcek wystaje trochę poza tarcze tak jak na zdjęciu w czym moze byc problem bo już nie mam pojęcia. Miał ktoś już taki problem ?
Dev Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Podaj oznaczenie klockow, z tego co widze to masz złe Edytowane 17 Czerwca 2020 przez Dev
Wandej Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Klocki od C5 bo nie widać żeby blacha zacisku nie siedzi w blaszce klocka. tak mi się wydaje
kynek1000 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2020 8 godzin temu, Dev napisał: Podaj oznaczenie klockow, z tego co widze to masz złe
Dev Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 klocki od Passtucha B6 sobie założyłeś ?
Rekomendowane odpowiedzi