artek96 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Witam mam problem z tylnymi głośnikami w B6 avant nie wiem czemu nie dzialaja.Mam ten samochod od niedawna wiec nie wiem od czego zaczac Prosze jak mozecie to pomozcie
martin a4 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 ale jakie problemy napisz co sie dzieje
GRazny Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 w zwykłej instalacji tylne głośniki są zasilane z wzmacniacza...przednie z radia... wzmacniacz masz w prawym nadkolu w bagażniku - może wystarczy przeczyścić...
boseron Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 miałem ten sam problem i fachowcy musieli przelutować cos we wzmacniaczu z tyłu i jest ok - skasowali 250 zł wiec troche duzo ale cos miałem spalone w nim
robi1811 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Myślę że mogły się spalić.... Też tak miałem w mojej B5 jak ją kupiłem 4 głośniki do wymiany :wallbash:
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 podjedz do dobrego punku który zakłada sprzęt car-audio
zbigok Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Miałem podobny problem i okazało się, że poprzedni właściciel lub sprowadzający zapchał dziurę Concertem. Jak go wyciągnąłem to okazało się że kabelki ze wszystkich głośników wchodzą do jednej wtyczki i powinny grać ze wzmacniacza z radia. Wygląda to tak jak oryginalne wykonanie, a instalacja samochodowa nie ma wzmacniacza, co za tym idzie głośniki tylne nie miały prawa grać, bo Concert pracuje ze wzmacniaczem. Podłączyłem zwykłe Sony i głośniki tylne zagrały.
Rekomendowane odpowiedzi