Zyklone Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam, Poszukiwany bardzo dobry lakiernik do malowania kilku elementów kolor szary/srebrny więc dość wymagająca sprawa. Gliwice i okolice. Nie szukam po taniości, ważne żeby samochód nie wyjechał od niego w łaty.
trepek Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 E tam wymagająca sprawa ;-) Usuwanie wgnieceń Kraków - Usuwanie wgnieceń bez lakierowania STREFAPDR.PL Usuwanie wgnieceń bez lakierowania - metodą PDR - usługi mobilne na terenie Krakowa, Oświęcimia i Brzeska. W przypadku uszkodzenia powłoki lakierniczej zastosowanie tej techniki naprawy pozwala... Marcin 505 051 539 Z Gliwic bedziesz miał kawałek ale tak srebrnego jak On to Ci nikt nie pomaluje. Robił u mnie srebrną A2 i chociaż wiedziałem, gdzie było pomalowane to jakbym nie patrzał było idealnie zgrane. A ja naprawdę jestem wyczulony na różne odcienie lakieru.
555porki Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 a bliżej ma ktoś kogoś do polecenia ?
Rekomendowane odpowiedzi