jary1982 Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Panowie co moze byc, wczoraj wszystko z samochodem było ok, dziś nie chce odpalić, kręci, a nie odpala. Aku podmieniony i to samo. Audi a4 b7 1.6. Błedy: 18058 - magistrala danych układu napędowego, brak wiadomosci z tablicy wskaznikow, 180107 0 brak wiadomosci z elektronicki ukladu kierowniczego 17978 blokada rozruchu silnika przez immobilajzer Edytowane 8 Lipca 2020 przez jary1982 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 no i w czym masz problem z tymi błędami? pisze jasno i wyrazie dlaczego nie odpala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary1982 Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 no to od czego zaczac? elektryk bedzie mogl zajechac za pare dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 immo Ci zablokowało pewnie - ostatni błąd. Reszta to magistrala danych i coś tam może nie działać ale motor powinien zapalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 chodź tak czytam że nie koniecznie tu musi być immo bo auto Ci nie odpala i zaraz gaśnie - teraz dopiero na no zwróciłem uwagę 17978/P1570/005488 - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary1982 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 dziś samochód normalnie odpaliłem, błędy znikły... nie wiem co jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooy Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Zobacz czy wiązki nie zamokły, czy też nie stoi woda w podszybiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi