Mietek2951 Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam, drażni mnie w mojej Audi A4 B7 1.9 TDI taki metaliczny klekot przy dodawaniu gazu, na wyższych obrotach trochę bardziej go slychac, najbardziej wyraźnie go słychać przy dodaniu gazu na sekundę i odpuszczeniu. Wiecie może gdzie zacząć szukać problemu? Na filmiku jak się wsłuchacie to będziecie go słyszeć VID_20200723_023356.mp4
Mechanikkosmita Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 filmik słabej jakości i ciężko cokolwiek powiedzieć. częstą przyczyną takiego dźwięku przy dodawaniu gazu i nagłemu odpuszczeniu może być panewka
Mietek2951 Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Opublikowano 23 Lipca 2020 6 godzin temu, Mechanikkosmita napisał: filmik słabej jakości i ciężko cokolwiek powiedzieć. częstą przyczyną takiego dźwięku przy dodawaniu gazu i nagłemu odpuszczeniu może być panewka Dodam jeszcze że tak już jest odkąd kupiłem auto czyli od roku i dźwięk a i się nie nasila ani nie znika ani w żadnym stopniu nie zmienia. Panewka raczej jakby była uszkodzona to by nie wytrzymała 20 tys km które zrobiłem przez rok
Rekomendowane odpowiedzi