Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Shadow B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

@Sensor77 też mi się tak wydaje, ale chce być przekonany w 100%. Na dniach chyba trzeba będzie zrobić tłumaczenie całego menu + wgranie map z 2020 

Opublikowano

Na 100% basic niestety.

Opublikowano
  • Autor

No to pech :D no trudno i basic nie jest aż taki zły :D 

Opublikowano
  • Autor

@AndyN da się jakoś przerobić na mmi 3g hight? 

Opublikowano

Nie mam wiedzy na ten temat. Pisałbym w tej sprawie do firm zajmujących się retrofitting'iem Audi. Może któryś z forumowiczów przerabiał ten temat?

Opublikowano
  • Autor

@AndyN pewnie cena jak zwykle - z kosmosu hah :D może lepiej zostanie jak jest, btw orientujesz się może czy jak nagram na pytę dvd muzę + teledyski to będzie odtwarzać? Dziś odblokowałem opcję "wideo w ruchu dla mmi 3g/3gp". Przy okazji w środę będzie moduł zamykania bagażnika to będę musiał zrobić :D 

Opublikowano

W przypadku zmiany z Concert'a na 3G z sim do wymiany jest wszystko łącznie ze wzmacniaczem audio(!). Kładzenie nowych wiązek, światłowodów, circa 6-7 tys.

A tu?: https://a4-klub.pl/topic/227321-nagrywanie-dvd-dla-mmi-3g-high/

Opublikowano
  • Autor

@AndyN o dzięki za temacik. No czyli zmiana mmi odpada :D aż taki rozrzutny nie jestem haha 

Opublikowano

Nie wiem ile kosztuje przejście z 3G basic na 3g np. z sim. Może jakieś graty zostają.

Opublikowano
  • Autor

@AndyN ja ogólnie mam wejście na płytę DVD (czyli mapy) i mam dwa wejścia SD 

Opublikowano

Wrclaguna

DESauto-gdansk

obaj są na Allegro

Edytowane przez AndyN

Opublikowano

Ja cos okolice 2tys płaciłem. Z basic na 3g+ z sim. Do wymiany panel mmi , wyświetlacz i jednostka plus dekor pod większy wyświetlacz. Oraz ochrona komponentu , tuner zostaje taki jaki mamy na aucie. Do ogarnięcia samenu w jakies 20min na mega spokojnie pod domem , plus oczywiście ochrona w aso. Szukać gratów i robić samemu , te ceny które podają magicy to heh :P

Opublikowano
  • Autor

@MaciekPL chyba sobie daruję na obecną chwilę :D i tak w przeciągu 1,5 tygodnia wydałem +/- 5k :D 

Opublikowano
21 minut temu, Anubiss napisał:

@MaciekPL chyba sobie daruję na obecną chwilę :D i tak w przeciągu 1,5 tygodnia wydałem +/- 5k :D 

Heh , jak zaczniesz modzisz to takie 5k z kilka razy wydasz :lol: nie ma co liczyć :decayed:

Opublikowano
2 godziny temu, Anubiss napisał:

Hmm jeśli w tydzień poszło ok 5k na mody to może warto było poczekać z 3 tygodnie i kupić auto z lepszym wyposażeniem.....heh :decayed: bo teraz czas tracisz na poszukiwania gratów,a tak to byś tylko dopieścił lakier......i na tym byś się skupił B)

Ja z biegiem czasu też dodałem to i tamto ale nie wydałem 5k w tydzień na doposażenie,Tobie życzę bezawaryjnej jazdy i gratków z modzenia...będę śledził temat :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

@adamd69 Akurat sprowadził mi znajomy furę z belgi po 1 właścicielu, serwisowana do 2019 w aso, bezwypadkowa itp :D dlatego postanowiliśmy że sprowadzimy ją, nie chce kupować od polaczków bo zawsze miałem pecha i każde auto było rozje.... :D a wiadomo auta nie kupiłem na rok, tylko na kilka lat, potem coś kupię nowego z salonu 

Opublikowano
9 godzin temu, Anubiss napisał:

@adamd69 Akurat sprowadził mi znajomy furę z belgi po 1 właścicielu, serwisowana do 2019 w aso, bezwypadkowa itp :D dlatego postanowiliśmy że sprowadzimy ją, nie chce kupować od polaczków bo zawsze miałem pecha i każde auto było rozje.... :D a wiadomo auta nie kupiłem na rok, tylko na kilka lat, potem coś kupię nowego z salonu 

Fakt w Pl są perełki od handlarzy.....i to właśnie jest ryzyko,wydasz swoje oszczędności a ukryty będzie bubel.

Masz rację.

Z czasem zrobisz auto po swojemu.....a nic tak nie cieszy jak własne grzebienie przy aucie he he.

Opublikowano
  • Autor

Kurde, mam mały problem panowie, kupiłem moduł zamykania tylnej klapy bagażnika do mojej a4b8 sedan lift, ale w klapie bagaznika nie mam przycisku do zamykania... idzie to jakoś przerobić czy nie? Jedynie mam otwieranie klapy z kluczyka i z przycisku w drzwiach kierowcy 

Edytowane przez Anubiss

Opublikowano
11 minut temu, Anubiss napisał:

Kurde, mam mały problem panowie, kupiłem moduł zamykania tylnej klapy bagażnika do mojej a4b8 sedan lift, ale w klapie bagaznika nie mam przycisku do zamykania... idzie to jakoś przerobić czy nie? Jedynie mam otwieranie klapy z kluczyka i z przycisku w drzwiach kierowcy 

Zobacz sobie temat: DIY

MONTAŻ ELEKTRYCZNEJ KLAPY AVANT 2008-2012

Edytowane przez tommy24