Yelo Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Czy ktoś orientuje się może, czy jest możliwość dodania szyberdachu do autka, bo jak sobię idę w taki piękny, słoneczny dzień, jak dzisiaj i przypominam sobie jak to się wspaniale jeździło wiosną z szyberdachem (miałem w poprzednim aucie), to żal d*pę ściska, że trzeba wsiadać do takiego pudełka. Czytałem gdzieś, że przy kupnie auta była możliwość dokupienia szybardachu przy klimie za 500euro bodaj. Gdybym mógł za tyle zainstalować teraz to bym się długo nie wahał, czy jest taka opcja?
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Szyber można dołożyć, tylko jest kwestia jaki chcesz i za ile Są firmy króre zakładają szyberdachy
Yelo Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Chodzi mi oczywiście o coś podobnego jak w serii, chowany w podsufitkę, metalowy, elektryczny i trwały
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Kup dach z szybrem i gotowe :twisted: Podsufitka nie pasuje; są modele z elektryką; nie tylko uchylne ale i przesuwne dlatego napisałem że jak chces wydać pieniądze to kupisz porządny szyber i trwały Np takie cudo szyber
Yelo Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Czyli co, podsufitka w wersjach z szybrem jest inna? Szukałem po ofertach firm montujących szyberdachy i nie znalazłem ani sztuki chowanej w dach Faktycznie, ta Hollandia 700 chowa się w dach, nie było widać na zdjęciu i przeoczyłem. Ale to jest ze szkła :confused:
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Czyli co, podsufitka w wersjach z szybrem jest inna? Tak A to oglądałeś?
Rekomendowane odpowiedzi