kieras30 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam, jako że jestem "nowym" posiadaczem i klubowiczem A4, przedstawiam kilka foto i małe info, co nabyłem: silniczek: 1.6 (74kW / 101KM) kolorek: ciemny granat elektryka: szyber, lustra, drzwi - przednie (IMMO i ABS oczywiście) audio przód: SONY CDX-GT828U, głośniki Fusion EN-CM5250 180/50 Watt plus zwrotnica, tweetery audio tył: aktualnie jakiś badziew NOKIA, pisze 35 Watt zawieszenie: obniżone i utwardzone (nie wiem dokładnie co to ale pochodzi z Niemiec) springi czerwone a amory żółte alusy: od Audi A3 17" (osobiście bardzo mi przypadły do gustu) oponki: tył i przód - DUNLOP 215/45/17 (tymczasowo na przodzie GOODYEAR 215/50/17 - brakuje mi tych 5mm żeby pod dom z ulicy zjechać :>) meszek: biała skóra plus chromowana ramka plus gałka (chyba to jest od jakiegoś Audi ale nie wiem od jakiego modelu, kosztowało 50 funtów) w najbliższej przyszłości dokupię głośniki na tył Bas i Amp (oczywiście wszystko FUSION) z mechanicznego i wizualnego "upiększania" na razie nie wiem, pomyślę. POZDROWIONKA
GRazny Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 no no - ładny lakierek...ciekawy felunek... no i ten mieszek
Piechol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 fajna, widać, że zadbana felgi piękne mieszek do kitu
Gość Brytol Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 uuu... klimki brak no ale faktycznie lakierek bardzo ładny-felgi dobrze pasują, no i fajny spojlerek na klapie na przyszłość proponuje przyciemnic szybki no i lampki poliftowe
moro99 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Potwierdzam - kolorek bomba Felgi akurat u ciebie nawet mi sie podobaja Gratuluje
Rekomendowane odpowiedzi