Michu1996 Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Zmień światła z tylu na ledowe i oświetlenie tablicy w ledzie i będzie gitarka
NelsonPL Opublikowano 16 Września 2020 Autor Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) Dobry pomysł.... Edytowane 16 Września 2020 przez NelsonPL
barca8585 Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 9 godzin temu, NelsonPL napisał: Dobry pomysł.... jak chcesz mam komplet liftowych lampek
NelsonPL Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Mnie interesują tylko nowe ze sklepu. I za jakiś czas, bo teraz mam inne plany co do zakupów do auta. (inne dodatki) Na trasie..... Kilka fotek... Edytowane 17 Września 2020 przez NelsonPL
BLENDEK Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) 23 godziny temu, NelsonPL napisał: Wow, ale super! Pozwoliłem sobie pożyczyć na tapetę, nie obrazisz się? Edytowane 21 Października 2020 przez BLENDEK 1
NelsonPL Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Nowe rzeczy do Mojej Ślicznotki. Po świętach kolejne elementy układanki.... Tym razem takie cacuszka: Przód i tył
kris67 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: 2200zł . . . drogo
adamd69 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 3 godziny temu, NelsonPL napisał: 2200zł Drogo....widziałem nieco ponad 1650zł to samo.
NelsonPL Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jakość Full HD W salonie Audi kosztuje 2200 ( tam będę montował)
Barti_ Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Tą kamerkę już widziałem parę razy do kupienia, ale nie myślałem, że ktoś na serio myśli wydać 2200 Dla mnie trochę przerost formy nad treścią - za niedługo wszystkie te ORI dodatki które wsadzasz przewyższą wartość twojej fury.. Już lepiej było tą całą kasę przeznaczyć na zakup młodszego modelu.. Aczkolwiek czekam z niecierpliwością na jakiś filmik w dzień/w nocy z pracy tego cudeńka od inżynierów Audi
karolek_ust Opublikowano 23 Grudnia 2020 Opublikowano 23 Grudnia 2020 No to jest gadżety z logo Audi stąd ta cena. Zobaczysz że na odwrocie made in China. Tylko produkt ma logo audi nr katalogowy i stąd taka cena. Oby jakość była Warta tej ceny. Bo za taka cenę to wolalbym kupić nowe koło nie rejestrator
NelsonPL Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2020 Jakość jest bardzo dobra. To że coś jest składane w chinach (tania siła robocza) nie znaczy że jest gorszej jakości. Odkryłem właśnie, że mam w swojej ślicznotce zamontowane,,Ogrzewanie Postojowe'' Auto jest sprowadzone z Niemiec. Czy jest to ogrzewanie postojowe suche czy mokre? (typ) Nigdy czegoś takiego nie miałem w aucie. Jak to działa? Czy to fajny i praktyczny dodatek? Jakieś porady mile widziane. Jestem na etapie czytania instrukcji. Fotki kluczyka:
pelonek1 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Opublikowano 28 Grudnia 2020 23 minuty temu, NelsonPL napisał: Odkryłem właśnie, że mam w swojej ślicznotce zamontowane,,Ogrzewanie Postojowe'' Ciekawa niespodzianka po prawie pół roku posiadania auta.
NelsonPL Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 Moja ślicznotka co chwile mnie zaskakuje. Po jakimś czasie od kupna auta otwieram schowek a tam daleko w środku takie znalezisko. Pendrive Sony 8GB a na nim muza Depeche Mode. Kolejny element układanki (końcówki wydechu) Oczywiście oryginalne. W przyszły wtorek montaż w ASO.
marcin_o23 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Opublikowano 9 Stycznia 2021 15 godzin temu, NelsonPL napisał: Kolejny element układanki (końcówki wydechu) Oczywiście oryginalne. W przyszły wtorek montaż w ASO. trochę leniwy jesteś, samemu można zrobić to w czasie ok 1 minuty
Tkoczu_ Opublikowano 9 Stycznia 2021 Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Fajne autko, ale myśle że zły kierunek obrałeś, za ta kase włożona na „gadżety” miałbyś już napewno jakiejś spoko koło lub coś innego bardziej przydatnego Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Tkoczu_
Rekomendowane odpowiedzi