gracz123ja Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam. Powiedzcie mi panowie czy czy radio takie jak załączyłem w zdjęciu poniżej jest kodowane, chcę odłączyć akumulator w b7 2007rok i obawiam się że będzie trzeba wpisać czterocyfrowy kod którego nie znam tak jak to było w oryginalnych radiach np. w b5? Czy oryginalne radia w b7 też były kodowane?
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 jeżeli radio siedziało w twoim samochodzie od wyjścia z fabryki to nie potrzebujesz kodu, jeżeli ktoś je zamienił z innym radiem to potrzebujesz kod 1
Banan Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Nie do końca - wystarczy że raz wpiszesz kod radia i jeżeli jest prawidłowa komunikacja Can z licznikiem to powinien on "zapaniętać radio "
YoGi1984 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Dokl.tak jak kolega Michał mówi, ja u siebie zmieniałem chorus na rns-a, zakodowalem, przypisalem vin i wszystko mi smiga bez problemu po odlaczeniu aku:) zapomnialem co to pin do radia:D
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Przypisałeś Vin, a nie wszyscy to robią po zmianie radia i jak u kolegi radio było zmienione bez przypisania vinu to zawsze będzie prosić o pin
YoGi1984 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 To się zgadza, jak nie przypisze vinu to zawsze po odlaczeniu aku bedzie pytal o pin
Rekomendowane odpowiedzi