Przemo80K Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jak w temacie nie ma oświetlenia wnetrza po otwarciu drzwi przednich ale recznie mogę włączyć i po otwarciu bagażnika także świeci gdzie szukać problemu? Bezpieczniki wszystkie w porządku. Audi A4 B5 1.6.
Fazii Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jak ogarniasz to mogę podesłać schematy bo widzę, że masz więcej problemów z oświetleniem i pompką.
Przemo80K Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Szczerze to ciemna masa jestem w elektryce, ale podeślij, bo ojciec jest a raczej był mechanikiem/elektrykiem to może coś pomoże.
Fazii Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Central locking system with interior lights switch-off delay, reading lamps and illuminated vanity mirrors.pdf Central locking and anti-theft alarm system with interior monitoring.pdf
Przemo80K Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Dzięki za schematy, ale sam nie ogarnę, bo dla mnie to tylko kreski muszę ojca poprosić, żeby emeryturę zawiesił i pomógł.
Rekomendowane odpowiedzi