ernius Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jako że autko domaga się wymiany dwumasu byłem u mechanika i stwierdzil że mam do wymiany rolke przy alternatorze bo faktycznie po zdjceiu paska slychac jak halasuje oraz stwierdzil ze silnik jakos twardo pracuje. Dwa pytanka: - numer tego kólka ( AVF 2002 rok ) i jakaś przybliżona cena. - co może byc przyczyną że silnik "twardo" pracuje? Takie mam dziwne odczucia ze przy obrotach do 2 tys pracuje jak traktor. Mam swojego Vaga i co jakis czas podpinam, błędów brak.
Rokiś Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 dwumas i sprzęgło 2400 zł Robocizna 400-500 zł
bobusiek Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Kolo pasowe ze sprzęgłem jednokierunkowym do alternatora jakieś 160 zł.
ernius Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 EGR niezaślepiony. Jak sprawdzić czy działa poprawnie? logi ? Za koło dwumasowe + sprzęgło + robocizna 2000tys. Mechanik jest mechanikiem w Aso skoda wiec pewnie tam ma jakieś rabaty na części.
Rekomendowane odpowiedzi