Opublikowano 1 Czerwca 201214 l Autor ale tym nic nie zrobisz, tylko podstawowe błędy i nie do końca poprawnie, vag bądź vcds jak ma czytać wszystko
Opublikowano 2 Czerwca 201214 l zgadza sie ale jak mam wywalic 1,5k na vcdsa to to zawsze jakas alternatywa.
Opublikowano 2 Czerwca 201214 l sam pomysl w sobie jest fajny bo mozna teoretycznie szybko sprawdzic sobie auto pod wzgledem bledow czy nawet spalania (osobiscie fisu nie mam) ALE ten interfejs nie dziala z naszymi starszymi benzynami, dopiero z tymi po 99r z nowszymi kompami, czyli AEB sie nie lapie jesli chodzi o A4ki wiec d*pa blada.... interfejs do zwrotu
Opublikowano 3 Czerwca 201214 l Autor vcds wcale nie kosztuje 1500, wiem bo mam na spocie pogadamy o tym
Opublikowano 3 Czerwca 201214 l może za tydzień? Dzis sie przejechalem w tamte okolice ale pusto bylo
Opublikowano 3 Czerwca 201214 l Autor mnie nie bedzie w przyszły weekend ale nic nie stoi na przeszkodzie abyście Wy się spotkali
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Organizacja u nas jest w pytę Od kiedy pamiętam zawsze tak było... ile razy z Piotrkiem we dwóch staliśmy na parkingu...
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l Autor Organizacja u nas jest w pytę Od kiedy pamiętam zawsze tak było... ile razy z Piotrkiem we dwóch staliśmy na parkingu... tak to już jest, trzeba napisać teraz że będzie wódka i panienki to może więcej osób się pojawi
Opublikowano 5 Czerwca 201214 l a po co czekać do weekendu? Jutro możemy zrobić spota przed długim weekendem, wyniki meczu obstawić , poza tym pogoda ma być jutro nie najgorsza
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l ja mogę być o 19 ktoś jeszcze będzie, bym zapoznał kolegów, bo tylko HarryH poznałem
Opublikowano 6 Czerwca 201214 l jak uda mi się poskładać swoją do tego czasu to powinienem się pojawić. wymiana pompy wody mnie czeka za chwile