HarryH Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 u mnie nie będzie problemu z piątkiem i z sobotą ewentualnie, tylko niech sie zadeklaruje kto będzie na 100% (Korzeń poczekamy na Ciebie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 dobra pogadamy w piatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ustalismy coś dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 dzis/jutro odpadam. Niedziela moze i bym sie wyrobil na 18-19... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 to jak inni? mi jest obojętnie czy dzisiaj czy jutro czy w niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Skoro Korzeń tylko w niedziele.....to nie bedziemy swinstwa robic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No jasne, to w niedziele o 18.00 pod Topazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Moze trza temu gosciowi dac znaka co chcial vagowac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Moze trza temu gosciowi dac znaka co chcial vagowac.... tak, napisz mu ze spotkanie w zbuczynie o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Moze trza temu gosciowi dac znaka co chcial vagowac.... tak, napisz mu ze spotkanie w zbuczynie o 22 Ja myslalem zeby mu tylko dac znac, ze bedzie spot, a nie, ze przyjedz Vagowac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Moze trza temu gosciowi dac znaka co chcial vagowac.... tak, napisz mu ze spotkanie w zbuczynie o 22 Ja myslalem zeby mu tylko dac znac, ze bedzie spot, a nie, ze przyjedz Vagowac.... Pany. a moze spocik o 19 tak od razu po kosciele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 spoko może być o 19.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myniek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 witam. niestety dzisiaj nie zawitam bo o 19 zaczyman robotę (sic!) ale moze następnym razem termin bedzie pasowal a tak to sobie jedynie poczytam:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 było nas czech, do czech mam za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 mimo tak świetnej pogody, "takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Może byśmy się trochę pospocili w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ja jestem za... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Pracuje weekend.... Mogę się zadeklarować w Niedziele dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ja tez na niedziele późnym popołudniem, bo się kształcę na uczelni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 to może się wstępnie umówimy w niedziele koło 19 żeby Korzeń mógł do kościoła pójść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi