huragan Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 to i ja się wstępnie deklaruję na niedzielę [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 13:00_________________________________________________No niestety, zadeklarowałem się ale mnie nie będzie. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 to i ja się wstępnie deklaruję na niedzielę [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 13:00_________________________________________________No niestety, zadeklarowałem się ale mnie nie będzie. ;( ja jestem w domu ale nie mam sily sie juz dzisiaj ruszac. sorry[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 17:52_________________________________________________Paweł było pisać że zamawiasz Kubek zapłaciło by się raz za paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 i jeszcze powiedz że koszulkę też kupowałeś :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Koszulke mam ze zlotów 2 sztuki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MISIEK 111115 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 siemanko hary cotam słychac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 siemanko hary cotam słychac pozdrawiam nic nowego, pisz do mnie na gg, może w końcu się zbierzesz na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 siemanko hary cotam słychac pozdrawiam nic nowego, pisz do mnie na gg, może w końcu się zbierzesz na spota? no ten weekend odpada może za tydzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 siemanko hary cotam słychac pozdrawiam nic nowego, pisz do mnie na gg, może w końcu się zbierzesz na spota? no ten weekend odpada może za tydzień... u mnie też odpada ten weekend, ale za tydzień może by się spotkał... jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ustalajcie termin, jakoś się dostosuję. Piekną S4 widziałem wczoraj w Siedlcach na Sienkiewicza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ustalajcie termin, jakoś się dostosuję. Piekną S4 widziałem wczoraj w Siedlcach na Sienkiewicza.... B7 kombi? Pewne z Intercarsu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ustalajcie termin' date=' jakoś się dostosuję. Piekną S4 widziałem wczoraj w Siedlcach na Sienkiewicza.... [/quote'] B7 kombi? Pewne z Intercarsu... tak w avancie..... Koledzy spocim się w weekend? [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 09:53_________________________________________________nikt nie chce się spocić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 spocimy się ja się pisze, standardowo niedziela 19.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 oby nie wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 ...oby nie lało, standardowo 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Panowie jak będzie lało to na Mostostal pod parking piętrowy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 huragan bedzie to bedzie wialo a ten parking to juz otwarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 ooo tak , podejrzałem zdjęcia chłopaków z TCS-u, tydzień temu się tam spocili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 sorry chłopaki, ale mnie nie będzie, kłopoty rodzinne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ja jeszcze nie wiem, szykuje mi sie wycieczka wieczorem...[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 13:56_________________________________________________spociliście się wczoraj? ja nie dotarłem. sorry ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi