kalik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 + 0,3 C cały czas pada mokry śnieg, na bocznych drogach lodowisko straszne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 pogoda lux, latałem dzisiaj w poprzek jezdni To o której i gdzie?? bo Mostostal dopiero po 22.00, jak druga zmiana zjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 22 jesli nie usne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Panowie jakieś konkrety poproszę, bo nie wiem jak mam wieczór planować......czy moge już odkorkowywać czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 nic nie odkorkowuj, wsiadaj w auto i ruszaj na parking na orlena na końcu brzeskiej, będę tam na Ciebie czekał, a potem na Mostostal ruszymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 o 22 wyjade z domu, na razie nie moge, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 kuźwa nie chce mi sie jak nie wiem ale jade, kamera powinna byc naładowana [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 eeee to się nie liczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 dobrze wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 33% reszty. Kleje do jednego pliku i za moment będzie na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 spox, jak to dobrze miec duzy upload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie nie, narazie kompresja, pozniej upload... idzie: 150 MB 3 minuty [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 no mnie się podoba, szkoda tylko że nie mam quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 poszukaj w panelu sterowania i potem dodaj usuń programy :gwizdanie: spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 daj linka skąd można ściągnąć te quattro to zapodam ssanie narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Korzen co Cie tak przysypalo, ledwo auto widac z pod sniegu..... bylem na mostostalu, ale pod warstwa sniegu jest lod i nie da sie slizgac za bardzo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Odpoczywam w domku. Ok. 20 jadę do roboty, ale może już o 22 wyskocze na Vis ;-) Może w niedziele w białej by lotnisko otworzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jak tam Panowie robimy spota w niedzielę?? Ktoś się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 moze byc. 22. vis? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi