kalik Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Postaram się być. Harry wez vaga jak mozesz, bledy zczytamy.... Leoncji napisalem Ci wiadomość na gg, ale podaje tutaj adres do tego szrotu co mowiłem http://www.czesci-markuszow.pl/ Remonty nawierzchni siedleckich ulic 26.02.2010 Na siedleckich ulicach po tegorocznej zimie pojawiły się w nawierzchniach jezdni ubytki . Kierowcy pokonują niektóre odcinki slalomami. Natomiast można już zauważyć służby drogowe, które przystąpiły do pierwszych prac remontowych. I tak dzisiaj na ulicy B. Prusa można spodziewać się utrudnień w ruchu, gdyż od rana pracują tam drogowcy. Jednakże z racji na ciągle występujące ujemne temperatury i wilgoć na drogach główne prace remontowe będą wykonywane po zakończeniu sezonu zimowego. Radzimy zatem kierowcom zachować rozsądek i ostrożną jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 najlepiej rozsądek i ostrożną jazdę a zawieszenie się samo wymieni debili nie brakuje wszędzie... dzięki kaliko za info :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Na składowej przed światłami coraz większe dziury.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 3go maja/florianska tez masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Propozycja spota na niedzielę, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 jesli będzie padac to tak, bo wiecie, motor stoi zimny ;-)[br]Dopisany: 20 Marzec 2010, 18:05_________________________________________________Harryk Ty pracujesz gdzieś koło Orlena na Brzeskiej czy tam mieszkasz? Czy mi sie wogóle powaliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mieszka w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mieszkam w Ujrzanowie, na samym końcu Brzeskiej, kaliko wkońcu trafił na moje włościa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 prosze o głos http://www.a4-klub.pl/smf/odp_styczen_najladniejsze_zdjecie_a4_na_forum_2010_zgloszenia-t115921.0.html;new;topicseen#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mój głos dostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Poszło i ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Haryk Twoja fura widziana przed sekundą na Sienkiewicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 głos oddano :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dobrze Korzeń widziałeś moja panna jechała...[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 17:33_________________________________________________Kto reflektuje na spota dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bry, Jak mi zdrowie pozwoli to się pokażę...zdycham na razie. Jak bedę jechał to zadzwonie do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Oki, to czekam na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja tak samo, motor sobie dzis daruje, wiec jesli zdrowie pozwoli to chetnie zalicze spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Wybaczcie koledzy, zmogla mnie choroba wczoraj....padłem jak mucha po wyścigu pokoju.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 zajechałem, ale nikogo nie było więc się zmyłem... spoko do następnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi