huragan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja i byliśmy chorzy , ja z układem pokarmowym ona z paliwowym także do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A jak Paweł daszki podłączyłeś? Ja swoje już zamontowałem jutro planuje zegary zrezać w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 na drugi dzień jak je od ciebie dostałem to siedziały tam gdzie ich miejsce , no zegarom to chętnie się przyjrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a ja nie zwrocilem uwagi, ze wyedytowales pierwszego posta Grzeska mijalem po kosciele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja Grześka auto widziałem na Sienkiewicza tak koło 12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy to ważne gdzie kto mnie widział? Harry w domu jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy to ważne gdzie kto mnie widział? Harry w domu jestes? gdzie nie ważne, ważne z kim :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tylko nie mów mojej Starej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tylko nie mów mojej Starej..... to nie mów na nią Stara ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Lepiej żeby Stara tu nie zaglądała tak jestem w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 robimy dzisiaj spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja sie nie ruszam jak nie musze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 brywieczor Harry szkoda, ze nie dales cynka na tel. dopiero kompa odpalilem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 spokojnie. pykniemy za tydzień akurat haryk kabelek kupi to sobie zgra odenie co trzeba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Niech bedzie, Tobie też się tak nie chce jutro iść do pracy jak i mi??? jak sobie pomyślę to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja zaczalem urlop w piatek, do 4 maja mam oficjalnie wolne co z tego jak j**ane samoloty nie lataja i jutro przed 8 jestem w pracy jeszcze nie wiem czy wiesz, wracajac z Okęcia volvo zaparkowalo mi w baganizku i mam blotnik do wymiany, w volvo atrapa, blotnik, maska, lapma, dwie listwy, zderzak, czyli caly przod jutro pier**le samochod i wsiadam na motor jade do pracy motorem masakra na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ty to masz przygody, jak nie sarna to jakiś łoś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 a jak dzisiaj spadnie deszcz to komuś wp******* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Padać będzie zapewne po południu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi