Korzeń Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 grrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaczeło padać..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 nie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 u mnie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kto się pisze na spota jutro?? Taki przed weekendowy i czekam na propozycje godziny i miejsca od chętnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja w pracy, mam czas tylko do 15 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Może być czwartek, może być piątek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 a jak Paweł w czwartek będziesz, w końcu może i Ty na spota zajedziesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 czwartek jest git , po południu najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Proponuję nie wcześniej niż o 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ja bym powiedział nawet że nie wcześniej jak o 20:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 To już ciemna noc będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 na 19:30 jestem z fryzjerem umówiony, spróbuję przełożyć, a w piątek cały dzień w wwie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Spoko spoko, dla mnie może być i 20:15 nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mi tam tez pasuje, a w którym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pewnie klasycznie Topaz choć może być i Mostostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Na Mostostalu górę parkingu otworzyli, a na dole jest oświetlenie także... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ok, wiec jutro sie zdzwaniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 oki, napisze do leoncjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Piekna S5 widziałęm w niedziela przed poludniem pod mackiem w iganiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi