HarryH Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ja w ten weekend odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 aktualny spocik czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 ja pojeździłem moto na ekierke i mam dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Rozumiem że inny termin wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Za tydzień się zgadamy. Może pt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Obiecywać nie mogę ale będę się starał gdyż mam wyjazdy służbowe i nie wiem a weekend odpada ewidentnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 to juz blizej weekendu ustalmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 OK także cierpliwie czekamy do weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Miałem wczoraj strzała. Kobieta chciała zmienić pas, nie patrząc w lusterko. U mnie błotnik wgięty i porysowane drzwi, strona prawa, u niej cały błotnik rozjebany.... seicento chyba z kartonów i papieru robią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 to autko sobie odnowisz za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie będe go malował, zaprawki porobie sam. Z niego i tak już farba odłazi z każdej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 a no chyba że w parcha już kasy nie będziesz pchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Audi twarde jak skała. Volvo sie o mnie rozbiło to pół przodu nie było. Poszukam zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dziś rano zgłosiłem szkodę, 20 minut później dzwoni do mnie likwidator, 25 minut później auto już opisane. Teraz czekam cierpliwie na kasiorę....[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 13:09_________________________________________________Mam już wycenę... kur.... kasować szkodę tylko w PTU... ciekawe kiedy wypłacą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Pewnie jutro jak tak działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 w MTU czekałem 2 tyg. na wypłatę, warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dziś dopiero papiery wysłałem do centrali, jeszcze muszą potwierdzić zdarzenie ze sprawcą itd... Ale kasy mi dali w cholerę za to uszkodzenie, mało widać, że dzwon był, ale w sumie to strasznie brudny jest i nie widać jaki to kolor..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 30 dni maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Spocik w niedzielę kto reflektuje o na którą godzinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi