Korzeń Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 eee tam albo kłi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 skąd Ty bierzesz takie "perełki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 myslałem że to jakieś B6 z tyłu stoi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Etam B6.... toż to mój parch.. jak mrygłem długimi to na bok dyla dałeś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 a myślę sobie jedź wp.... raz dałem się podpuścić i auto stało w blacharni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Luzik, z dzieckiem jechałem..... więc wyścigów bym nie robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Weekend się zbliża, wiosna juz blisko... może by pospocił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Weekend się zbliża, wiosna juz blisko... może by pospocił? o no zapodajcie jakiś termin to może i ja wstąpię przelotem do Was :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Termin w weekend, godziny popołudniowe...dawać chłopaki, dawać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Termin w weekend, godziny popołudniowe...dawać chłopaki, dawać... Dla mnie najlepiej piątek albo niedziela (piątek koło 19 :gwizdanie:, niedziela po 15-16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja sie dostosuję.... elastyczny jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja tak średnio bo akurat wtedy co podałem lecę z rodzinnych stron na Wawkę Ale ustalajcie sobie jak Wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 możemy zrobić dwa i w piątek i w niedzielę ja jestem dostępny nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ustawiamy się na niedzielę na 16? Weekend się zbliża i będę miał ograniczony dostęp do netu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ustawiamy się na niedzielę na 16? Weekend się zbliża i będę miał ograniczony dostęp do netu... Jak nie będę miał kompletu pasażerów w niedzielę to mi pasuje Mostostal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Zapewne tak, jak pada można się pod daszek schować, a jak słoneczko się pokaże to można się polansować na górnym parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 No jak wrócę z Mińska do 16 to zajadę najwyżej się spóźnię Jedziemy cabrio oglądać z kumplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 jadę rano nad Bug porządek na działce zrobić bo rzeka podobno wystapiła i w związku z tym nie wiem czy sie wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi