HarryH Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Paweł w niedzielę pracować odpuść i przyjeżdżaj na spota :> no chyba że jakieś balety będziesz na działce robił dla klubu to jak najbardziej jedź i szykuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huragan Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 ładną pogodę chcę wykorzystać, może mi się uda, do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Ja najprawdopodobniej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 ja będę na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Siema Dzięki za spocika i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Polecamy się. Wieczorem albo jutro wrzucę fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 no czekamy na foteczki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 paździochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Etam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Za późno zajrzałem.. A zerwałem się wtedy z roboty i miałem wolne popołudnie. Może następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zapraszamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 To może i ja się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Myślałem, że Ciebie już nie trzeba będzie specjalnie zapraszać? Pierwszego spota masz już za sobą to wiesz jakie z nas typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Aj cienko z czasem było ostatnio i dlatego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Godzinę raz na miesiąc można wygospodarować, oby tylko chęci były :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 U nas chęci zawsze ;D Może nowe mody u mnie już będą na następny spot ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A ja chyba będę całe lato na zimówkach jeździł. Tak się zapiekły, że ni ujaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A ja już Grzesiu na letnich śmigam ;D Robimy w niedzielę spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja już tez na letnich od środy, ale co się namęczyłem... Co do spota to zapewne byłaby taka możliwość... [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 15:58_________________________________________________Wahacze i końcówka drążka już czekają na montaż.... Harry nie została Ci przypadkiem stara śruba od górnych? Muszę kupić, a nie mam na wzór.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi