Korzeń Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 k**wa To se zrobilem samotny spot nad zalewem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 aj Korzeń a my z kaliko samotny na Mostostalu :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 aj Korzeń a my z kaliko samotny na Mostostalu :polew: :polew: k**wa Jeszcze mnie policja jebnęła za jazdę pod prąd, tłumaczyłem się że nie ma nakazu w prawo przy wyjeździe z parkingu. A tak na przyszłość Latem jeździjmy nad zalew, zimą na Mostostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Spoko Korzen następnym razem nad Zalewem, a powyżej fotka ze spotu (full nas było :> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ludzi dowaliło.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MISIEK 111115 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 siema kiedy następne spotkanie jar by co daj znac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 sledz watek to nie przegapisz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Fajne te nowe ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 toć ja mam takie nie widziałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Koledzy jakieś spotkanie w niedziele? Nie bede ukrywał.....trza mi zavagowac....chyba regulator napiecie walnal i musze sprawdzic jakie ma ladowanie parch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 toć ja mam takie nie widziałeś :gwizdanie: Widziałem Ale to ktoś nowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 toć ja mam takie nie widziałeś :gwizdanie: Widziałem Ale to ktoś nowy... I sie nie ujawnil jeszcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 hmmm to trzeba gościa dorwać niech przyjeżdża na spota w ta niedziele kaliko wcześniej możemy się spotkać na vaga jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Bylbym wdzieczny. Musimy pogadac o tomtomkach......bo jest kilka sztuk. Nad zalewem spot? tylko jak i gdzie sie tam zaparkowac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ostatnio się jakoś wcisnęliśmy ale lepiej będzie na Mostostalu, więcej miejsca i spokojniej, a nad zalew zawsze można się przejechać spot o 19 na Mostostalu w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 no i git Tym razem nie rozylam zaproszen, kto ma ochote ten bedzie...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 na pewno bedzie jednego więcej Misiek wpadnie tez :> a na tej nowej rameczce jest login tylko za małe zdjęcie i nie mogę doczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 To nie jest przypadkiem auta tego kolegi co byl za pierwszym razem i chwalil sie, ze pracuje w Mostostalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 na ramce było Dominator/Predator czy coś, nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 a gdzie gościu stał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi