Korzeń Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 k**wa To se zrobilem samotny spot nad zalewem :polew:
HarryH Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 aj Korzeń a my z kaliko samotny na Mostostalu :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 aj Korzeń a my z kaliko samotny na Mostostalu :polew: :polew: k**wa Jeszcze mnie policja jebnęła za jazdę pod prąd, tłumaczyłem się że nie ma nakazu w prawo przy wyjeździe z parkingu. A tak na przyszłość Latem jeździjmy nad zalew, zimą na Mostostal
HarryH Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Spoko Korzen następnym razem nad Zalewem, a powyżej fotka ze spotu (full nas było :> )
MISIEK 111115 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 siema kiedy następne spotkanie jar by co daj znac pozdro
HarryH Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 toć ja mam takie nie widziałeś :gwizdanie:
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Koledzy jakieś spotkanie w niedziele? Nie bede ukrywał.....trza mi zavagowac....chyba regulator napiecie walnal i musze sprawdzic jakie ma ladowanie parch
Korzeń Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 toć ja mam takie nie widziałeś :gwizdanie: Widziałem Ale to ktoś nowy...
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 toć ja mam takie nie widziałeś :gwizdanie: Widziałem Ale to ktoś nowy... I sie nie ujawnil jeszcze....
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 hmmm to trzeba gościa dorwać niech przyjeżdża na spota w ta niedziele kaliko wcześniej możemy się spotkać na vaga jak chcesz
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Bylbym wdzieczny. Musimy pogadac o tomtomkach......bo jest kilka sztuk. Nad zalewem spot? tylko jak i gdzie sie tam zaparkowac.....
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 ostatnio się jakoś wcisnęliśmy ale lepiej będzie na Mostostalu, więcej miejsca i spokojniej, a nad zalew zawsze można się przejechać spot o 19 na Mostostalu w niedzielę
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 no i git Tym razem nie rozylam zaproszen, kto ma ochote ten bedzie......
HarryH Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 na pewno bedzie jednego więcej Misiek wpadnie tez :> a na tej nowej rameczce jest login tylko za małe zdjęcie i nie mogę doczytac
kalik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 To nie jest przypadkiem auta tego kolegi co byl za pierwszym razem i chwalil sie, ze pracuje w Mostostalu?
Korzeń Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 na ramce było Dominator/Predator czy coś, nie pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi