Rafik25 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam mam problem. Mam a4 1,6 1995r. Jak odpalam auto to pochodzi 2-3 sekundy i gasnie i akumulator sie rozladowuje pomocy
chudineze Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czy immobilizer masz sprawny tzn. nie świeci ci sie kontrolka z kluczykiem?
Rafal_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Miałem ten sam problem oprocz tego akumulatora i to immo własnie padło kontrolka z kluczykiem sie świeciła i gasła normalnie tak jak powinna, wiec nawet jak kontrolka gaśnie to nie jest wykluczone że immo jest dobre. Stawiam na Immobilajzer, albo coś z komputerem...
marek12389 Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 siedzę w tym samym bagnie... jak na razie widze tylko 2 rozwiązania, albo całkowite odłączenie immo, albo przeprogramowanie immo razem z kluczykami w serwisie pytanie tylko czy da sie tak po prostu odłączyć immo, bo zdaje mi sie z tego co tu czytam ze to niejjest takie proste
djmario122 Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Najpierw napraw sobie immo. Jest gdzieś na ten temat post. Też mi się tak czasami działo że po odpaleniu gasł. Trzeba wyjąć kostki, przeczyścić i popsikać WD 40 i po sprawie. A to że Ci aku rozładowywyje to inna bajka. Podepnij pod VAGa może coś pokaże.
Rekomendowane odpowiedzi