patrykus11 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam już nie wiem co zrobić z tym poduszki kupiłem nowe używki Avon wymieniłem pomogły w stopniu ze nie czuć tak drgań na biegu jałowym byłem na vagu wszystko w porządku książkowo jak to powiedział tuner Poduszki pod skrzynia wymienione Czytałem ze soc też może mieć do odpalania rozrusznik zapieczone tuleje ? i akumulator ze za slaby ? wyczytałem to na jakims forum audi a3 tdi Dodam ze coś słychać w okolicy rozrusznika na końcowym odpaleniu jak by sie zęby rozłączały Miedzy rozrusznikiem a kołem wieńcowym Czy po prostu kupiłem tez juz poduszki kończące żywot swój liczę na pomoc pozdrawiam Silnik powinien dać się bujać w lewo prawo czy powinien być sztywny Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez patrykus11
Pieterb Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nie wiem o czy Ty tu piszesz bo mi się wydaje że nie ma tu żadnego objawu opisywanego przez Ciebie. Ale może się mylę bo disla mam od niedawna. Jedynie co widzę to pływanie silnika po całej komorze i to wydaje mi się nie normalne, co prawda u siebie nie zwracałem uwagi na to wcześniej.
patrykus11 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Pieterb napisał: Nie wiem o czy Ty tu piszesz bo mi się wydaje że nie ma tu żadnego objawu opisywanego przez Ciebie. Ale może się mylę bo disla mam od niedawna. Jedynie co widzę to pływanie silnika po całej komorze i to wydaje mi się nie normalne, co prawda u siebie nie zwracałem uwagi na to wcześniej. To mój 3 afn i nie miałem takich sytuacji ze rzucało mi buda podczas gaszenia i odpalania
Pieterb Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) No to te poduszki muszą być bee, bo nie widzę innej możliwości. Zwróć uwagę na tym filmiku co się dzieje z silnikiem podczas pracy. Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez Pieterb
Rekomendowane odpowiedzi