Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Kolejne zmiany w BRB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa coś ok 800-850 zł. Jak coś to zawsze -15% mam w jednym ASO. Turdzi lae belka od 2.0 TFSI to przeciętnie 200-250 zł + pół godziny roboty z migomatem i szlifierką kątową. Uwierz mi nawet nie ma śladu, że coś było robione.

Opublikowano

jaro4444 spoko spoko wiem we to nie jakas niewiadomo jaka sprawa wiesz chcialem wiedziec jakie sa opcje :)

Opublikowano

Witam , dzisiaj na pokładzie mojego autka zagosciła turbina brd ale trzeba było wywalic EGR bo inaczej sie nie chciała zmieścić. zrobiłem 160 km "Jak dziadek :gwizdanie:" max predkosc to 130 km/h. teraz tylko czekam na korekte u Witka i zobaczymy co wyjdzie

Opublikowano

peter22 w życiu nie czytałem tak pokręconych wątków z takimi błędami w ortografii :)

Witam , dzisiaj na pokładzie mojego autka zagosciła turbina brd ale trzeba było wywalic EGR bo inaczej sie nie chciała zmieścić. zrobiłem 160 km "Jak dziadek :gwizdanie:" max predkosc to 130 km/h. teraz tylko czekam na korekte u Witka i zobaczymy co wyjdzie

Ile razy i w ilu wątkach można to samo pisać ???

Opublikowano

tyle ile trzeba jak ci nie pasuje to nie czytaj

Opublikowano

witam jestem właśnie po korekcie u Witka. Wykres wstawię jak tylko dostane na pocztę. wiec tak wyszło 173,7 KM i 353Nm.

na więcej zabrakło juz paliwa , pompki trzeba zmienić ale tylko BJ bo mam jakiś nowy sterownik i AL nie da sie wystroić. [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 16:34_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18a24bcf0c94e1bd.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...