SzczepSon Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 Czy ktoś jest w stanie powiedzie d czego ta kostka? Nie wiem czy bylo podlaczone, ale skoro jest kostka to coś musiało być. Wszystko działa, a kostka luźna.
pelonek1 Opublikowano 14 Lipca 2022 Opublikowano 14 Lipca 2022 9 minut temu, SzczepSon napisał: Czy ktoś jest w stanie powiedzie d czego ta kostka? Pompy SAI nie masz i to od niej wiązka.
SzczepSon Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 Faktycznie. Wywalałem niedawno. Dzięki za pomoc.
SzczepSon Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Panowie i panie. Mam do was pytanie Czy macie jakieś patenty na rurę turbo-intercooler-DV przy budowaniu wzglednie sztywnego dolotu? Prawe nadkole. zagina mi to więc z ciśnieniem też będzie problem. Są jakieś zamienniki z silikonu? Jak to się nazywa , czego szukać.
Ivanek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Najlepiej nierdzewka. Silikon konkretnej średnicy i pożądany kąt też powinien dać radę na takie ciśnienia. Znajomy ma 2,5bar i trzymają
SzczepSon Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Rozwiązane, poszło kolanko silikonowe, a potem trójnik aluminiowy z wyjściem 25mm na wąż do DV Pytanie kolejne. Zrobiłem logi, ale tylko jedną sekcję bo nie mam sprawnego laptoka. Szczytowo wchodzi na 1,2Bara przy ok 3k obr a najwyżej przepływka 160 Normalne na zmienionych gratach przed programem, czy szukać problemów?
SzczepSon Opublikowano 6 Sierpnia Autor Opublikowano 6 Sierpnia Zapomniałem wrzucić update. Auto sprzedane, wyszło 263KM Teraz przesiadka znów na b5. 1
Rekomendowane odpowiedzi