Opublikowano 4 Lutego 20179 l 4 godziny temu, Bromchit napisał: Diody masz zaznaczone w kółeczku To jest na pinie nr 1 lampki, a którymi żarówkami?
Opublikowano 25 Lutego 20179 l Macie moze instrukcję ze zdjęciami, jak podłaczyć samo wew lusterko fotochromatyczne? Musze sie chyba dostać do bezpieczników i włacznika świateł, zgadza się?
Opublikowano 25 Lutego 20179 l Chce podlaczyc bez mce. Podpiecie do podsufitki nie bardzo bo napięcie spada do 5V. Dodatkowo w pierwszym poscie nie ma zdjec, dlatego poprosilem o instrukcje.
Opublikowano 25 Lutego 20179 l No i co z tego, że spada? Oryginalnie przez nią idzie. Zdjęcia Ci niepotrzebne, skoro robisz swoją rzeźbę, zresztą to tak prosta robota, że fotki są zbędne.
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l Witam, mam sterownik z literka F i mam fotochrom w lusterku wstecznym.Zewnętrzne lusterka są elektryczne, składane i podgrzewane więc wtyczka jest chyba 10 pin?Potrzebuję kupić jedno lusterko zewnętrzne bo składanie mi szwankuje. Moje pytanie brzmi, jak kupie lusterko 10 pin z fotochromem, to czy ten fotochrom w nim będzie działał ?SGS7EDGE TAPATALK
Opublikowano 19 Kwietnia 20179 l Bo gdzieś ktoś pisał że trzeba dodatkowe przewody ciągnąć.SGS7EDGE TAPATALK
Opublikowano 19 Kwietnia 20179 l Tomek Twoja wiedza jak zwykle niezastąpiona:-) Kable z wewnętrznego fotochromu idą (jeśli fabryka dała) do pomarańczowej kostki słupka A. Tam możesz połączyć rownolegle i puścić do drzwi lewych i prawych. Jeśli sam rzeźbisz lustro wew. to j/w osobno po dwa kabelki do drzwi L+P. Chyba ze chcesz mieć Ori to do słupka z lamki podsufitki. Jeśli masz Ori lustro wew. fotochrom i Ori lustra zewnętrzne 10Pin to masz fabryczną instalacje doprowadzoną w drzwi. Sprawdź kody wyposażenia zanim zaczniesz dłubać. Tapnięte z iPhone
Opublikowano 7 Maja 20179 l Macie jakiś patent na luźne lusterko wewnętrzne? Moje musi być delikatnie przechylone aby siedziało sztywne w gnieździe, co mnie troche irytuje. Ktoś z Was spotkał sie z podobnym przypadkiem?
Opublikowano 7 Maja 20179 l Jak dogniesz blaszkę to usiądzie równo. Ściągasz podginasz blaszkę i osądzasz cała filozofia[emoji106] Tapnięte z iPhone
Opublikowano 8 Maja 20179 l Mój Controller: 8E0 907 279 F - Coding: 01001. Lusterko wsteczne fotochrom - działa fotochrom Lusterko prawe fotochrom - świeżo zainstalowane, nie działa fotochrom (10 pin) Lusterko lewe bez fotochromu - 10 pin Co trzeba zrobić aby w prawym lusterku działał fotochrom ? Są gdzieś jakieś fotki lub wideo materiał ?
Opublikowano 8 Maja 20179 l Jest wszystko w postach. 24 strony praktycznie tylko o tym tłuczone. Chętnie bym Ci opisał ale będę powielał wątek, więc zacznij od pierwszego posta. Mam news'a jesteś w dobrym dziale :-) a to już na plus[emoji106] Tapnięte z iPhone
Opublikowano 8 Maja 20179 l Tak, tylko szkoda że nie ma żadnych zdjęć :-( Czyli jeśli dobrze rozumiem, trzeba się dostać do lampki w podsufitce (wtyczki). Następnie w pin nr 4 tej wtyczki zamontować 2 przewody. Analogicznie postąpi z pinem nr 5. I następnie te parę przewodów podciągnąć do prawego i lewego lusterka ?
Opublikowano 8 Maja 20179 l Fotochrom wewnętrzny masz Ori czy dokładka? Lustra zewnętrzne Ori jeśli tak ilopinowe? Masz kody wyposażenia? Poczytaj post 472, tam już opisywałem podstawy. A najlepiej przewertuj cały wątek, zdjęcia to dodatek. Myślisz dobrze....to tez na plus. Tylko po co tyle kabli chcesz dawać i to w lampkę górną? Potrzebujesz fotochrom na zewnątrz więc idziesz od lusterka tyle ze 4 dodatkowe przewody tam nie upchniesz. Wróć do wpisu jak prześledzisz wątek, bo naprawdę sprawa prosta. Tapnięte z iPhone
Opublikowano 8 Maja 20179 l Fotochrom raczej jest Ori (ComingHome, włącznik świateł z funkcją "Auto" te funkcje też mam). Chodzi o to wyposażenie ? 6XE = Exterior mirrors: electrically foldable and electrically adjustable/heated 5SL = Left exterior mirror: aspherical 5RU = Right exterior mirror: convex (large viewing field) Lusterka zewnętrzne jak pisałem mają po 10 pinów. Ok, to poczytam jeszcze.