Gość pawelmail200 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam!pisze do was na forum ,poniewaz mam nadzieje ze mi pomożecie ,albo przynajmniej podsuniecie jakies wskazówki.Mianowicie przytrafiła mi sie dosc dziwna sprawa jak dla mnie!Chodzi o światła tylko ze prawej strony z dnia na dzien poprostu znikły ,moze tak nie do konca znikły poniewaz z początku nie miałem tylko tylnego swiatła pozycyjnego jak wyciagąłem element z lampy gdzie znajdują sie zarówki,po założeniu znikła mi cała prawa strona ,nie mam nic ani z przodu ,ani z tylu zadnego swiatła.Lewa strona bez zastrzezen wszystko ok tylko ta prawa.Co może być przyczyną????czy bezpieczniki ???moze komputer padł???prosze o jakieś wskazówki dotyczące mojego problemu.Z góry dziękuje
GRazny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 w moim poprzednim wozidełku miałem tak że bezpieczniki były stronami prawa-lewa więc nie szkodzi zerknąć...
wampir Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Moglbys napisac co to było bo ja nie mam prawego tylu na dlugich i krotkich, o dziwo postojowka mi świeci..
Rekomendowane odpowiedzi