Stasiu1986 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Witam wszystkich Ma małe zmiany po sprzedaży A4 Teraz A6 C7 2,0 CGLC Avant Auto kupiłem oczywiście w salonie Audi (pogwarancyjnym ) Na razie małe zmiany Na pierwszy plany zmiana lamp tylnych na poliftowe z pływającym kierunkowskazem Montaż ele. otwieranej klapy Zmiana MMI na MMI 3 G PLUS i zaraz będzie przejście na MIB2 Pozostały mi zaciski hamulcowe z B8 więc też na dniach będzie zmiana Zderzak tył polift na dwa kominy już czeka razem z wydechem Zdjęcie zaraz po zakupie
Stasiu1986 Opublikowano 9 Października 2020 Autor Opublikowano 9 Października 2020 Zaraz po kupnie zmieniłem cały tył na Polift czyli zmiana lamp zderzak i dokładka zderzaka w hydrografice
Stasiu1986 Opublikowano 9 Października 2020 Autor Opublikowano 9 Października 2020 Następne modyfikacje To zmiana RMC na MMI 3G plus Wszystkie dekory w środku na hydrografika Carbon Lusterka i lotka na klapę w hydrografika Carbon Dołożenie el, otwierana klapa bagażnika Wydech na dwie strony Przednie lampy na Full Led Przedni zderzak S line i tył Cały środek zmieniony na skóry białem S line Felgi przerobione przez Sebastiana Wanata
Cuber Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Szacun za prace, ale nie prościej było kupić juz w miarę doposażonego ? No chyba ze ten był w mega cenie ...... powodzenia w modach
A-rek Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Godzinę temu, Cuber napisał: Szacun za prace, ale nie prościej było kupić juz w miarę doposażonego ? No chyba ze ten był w mega cenie ...... Dokładnie o to samo chciałem zapytać ...... A który to rok? 2012? Teraz z przodu przedlift, z tylu polift takie kombinowane.....
Cuber Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 14 minut temu, A-rek napisał: Dokładnie o to samo chciałem zapytać ...... A który to rok? 2012? Teraz z przodu przedlift, z tylu polift takie kombinowane..... No ale Kolega napisał ze zaraz wpadnie przód s-line oraz full led , mam nadzieję ze z Polifta
Muskel1 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Gratulacje! Troche roboty jest z tymi modami Felgi kwestia gustu.
peter22 Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Dobrze modzisz . Powiedz mi czy lampy tył pasują p&p , czy trzeba coś kodować- zmieniać kabelki ?? 1
marcin_o23 Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Sporo zmian na plus, felgi zupełnie tu nie pasują , teraz do kompletu z tyłem trzeba ogarnąć front żeby to miało ręce i nogi 2
Cuber Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Ja jak bym już wyciągał tunel do założenia dekorów to zmienił bym go na ten z skóra ( miejsce gdzie opierają się nogi ) do tego sam tunel jest pokryty tak jakby materiałem skóropodobnym Zdecydowanie lepiej wyglada 1
Stasiu1986 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Opublikowano 9 Listopada 2020 Co do tunelu to te boczne stawki są wymienne i czekam bo zamówiłem pod kolor Jest już nowy ryjek przed Po 1
WojtekA6C7 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Robota poszła bo Jack Daniel's był i widać że Niemiecki Nie lepiej było od razu założyć przód też od lifta
peter22 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 I to wszystko co do tej pory zrobiłeś na parkingu . Szacun auto nabiera fajnego wyglądu tylko tak dalej ?
marcinch001 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Napisz mi czy coś trzeba było przerabiać w instalacji tylnych świateł poliftowych , wtyczki pasują p&p ?
Stasiu1986 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 11 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Robota poszła bo Jack Daniel's był i widać że Niemiecki Nie lepiej było od razu założyć przód też od lifta Co do roboty to dokładnie poszła lepiej bo było co pić Codo przodu to nie podoba mi sie polift
Stasiu1986 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 9 godzin temu, peter22 napisał: I to wszystko co do tej pory zrobiłeś na parkingu . Szacun auto nabiera fajnego wyglądu tylko tak dalej ? No na parkingu a co mało zrobione
Stasiu1986 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 1 godzinę temu, marcinch001 napisał: Napisz mi czy coś trzeba było przerabiać w instalacji tylnych świateł poliftowych , wtyczki pasują p&p ? Są inne wtyczki więc trzeba przerobić
marcin_o23 Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 hmmm, lift wizualnie to przepaść na plus 3
Stasiu1986 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 to tak samo jak w b8 nie widzial mi sie po lift 2
Rekomendowane odpowiedzi