Lukaz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Wyskoczył mi komunikat "Feu stop gauche", Nie znam niemieckiego, ale domyśliłem się że nie ma światla stopu, gdzieś, no i zgadza się, nie ma lewego. Ale z tego co sprawdziłem to żarówka i bezpieczniki są dobre. Czy wymieniać czujnik stopu?
jacekm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Wyskoczył mi komunikat "Feu stop gauche", Nie znam niemieckiego, ale domyśliłem się że nie ma światla stopu, gdzieś, no i zgadza się, nie ma lewego. Ale z tego co sprawdziłem to żarówka i bezpieczniki są dobre. Czy wymieniać czujnik stopu? Zobacz czy napięcie "dochodzi" do gniazda żarówki. Ja mimo wszystko stawiam na upaloną żarówkę, czasami "na oko" wygląda na całą. Wystarczy zwykły miernik lub podmiana żarówek
Kocky Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Sprawdzałeś z inną żarówką? Wymień na nową a zapewne wszystko wróci do normy
DROOL Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jak wypali ci sie drugi to moze wyłaczyc sie ESP ja tak miałem wtedy nie wiedziałem co sie dzieje ale po wymianie wszystko grało
Rekomendowane odpowiedzi