Lukxx Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Witam wszystkich. Nie działają podgrzewane siedzenia z tylu. Z przodu jest wszystko ok. Orietuje się ktoś co może być przyczyna usterki?
Barti_ Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 8 godzin temu, Lukxx napisał: Witam wszystkich. Nie działają podgrzewane siedzenia z tylu. Z przodu jest wszystko ok. Orietuje się ktoś co może być przyczyna usterki? Raczej wróżenie z kuli. Na początek podepnij pod kompa i zobacz czy nie ma jakichś błędów. Jeżeli czysto - to zostaje jedynie rozebrać tunel/kanapę i sprawdzić czy wszystko ok z wiązkami i samą kanapą. Tu masz pomocniczy temat:
Lukxx Opublikowano 15 Października 2020 Autor Opublikowano 15 Października 2020 Dziękuje za odpowiedz. Poszperałem na forum i sprawdziłem bezpieczniki odpowiedzialne za grzanie kanap i są całe. Z tym komputerem to sprawdzić u mechanika? Niestety kompletnie się na tym nie znam.
Barti_ Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 W dniu 15.10.2020 o 11:51, Lukxx napisał: Dziękuje za odpowiedz. Poszperałem na forum i sprawdziłem bezpieczniki odpowiedzialne za grzanie kanap i są całe. Z tym komputerem to sprawdzić u mechanika? Niestety kompletnie się na tym nie znam. Jeżeli kompletnie się na tym nie znasz to raczej zostaje Ci tylko podjechać do serwisu A jak Ci się nie pali - to zamówić od Chińczyka kabel VCDS, zainstalować na laptopie i samemu zeskanować w poszukiwaniu błędów. Być może coś wtedy wyjdzie - aczkolwiek możliwe, że bez rozebrania tunelu, ew. kanapy może się nie obejść tak czy siak.
Lukxx Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 Kupię kabel, pomajsterkuje Wrócę do tematu jak się coś uda zdziałać
Rekomendowane odpowiedzi