elber93 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Nie wiem jak to wytłumaczyć do końca. Autko stało 3-4 tygodnie bez jeżdżenia i mam problem z lewym przednim kołem dostaje wysokiej temperatury na odcinku raptem 20 km. Autko jeździ normalnie. Plus do tego podczas cofania coś piszczy ale tylko podczas cofania w kole (może cylider nie odbijać na zacisku?) . doradźcie cos czy jedna będzie potrzebny mechanik?
przem8 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Pewnie zacisk trzyma. Podnieś i zakręć kołem to się dowiesz i samo się nie naprawi.
elber93 Opublikowano 18 Października 2020 Autor Opublikowano 18 Października 2020 a moze miec to problem z zaciaganiem recznego tez? i jak to naprawic czy uda sie od razu do mechanika?
przem8 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 A co ma ręczny do przednich hamulców? Jak nie masz pojęcia to sam nie naprawisz.
Muskel1 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Przy hamulcach nie kombinuj jak nie masz w tym doświadczenia. Najwyraźniej zapiekły się klocki na prowadnicach lub tłoczek nie cofa się. Jedź do mechanika bo to nie droga naprawa rozebrać sprawdzić i ewentualnie wyczyścić. Edytowane 18 Października 2020 przez Muskel1
Fido Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 2 godziny temu, przem8 napisał: A co ma ręczny do przednich hamulców? Może on ma i na przednich
przem8 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 32 minuty temu, Fido napisał: Może on ma i na przednich Jak kiedyś w citroenach
Rekomendowane odpowiedzi