Vexart Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Witam kupiłem nowe amortyzatory bilstein na przód. Jeszcze nie zakładałem ale wciskając ręcznie jeden jest ciężej wcisnąć od drugiego... To norma i się ułoży? czy zwrócić?
Dev Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Godzinę temu, Vexart napisał: Witam kupiłem nowe amortyzatory bilstein na przód. Jeszcze nie zakładałem ale wciskając ręcznie jeden jest ciężej wcisnąć od drugiego... To norma i się ułoży? czy zwrócić? czesto sie tak zdarza ze dwa takie same amortyzatory inaczej pracują (w rekach) dopiero po montazu zaczynają pracowac tak jak nalezy
Vexart Opublikowano 20 Października 2020 Autor Opublikowano 20 Października 2020 46 minut temu, Dev napisał: czesto sie tak zdarza ze dwa takie same amortyzatory inaczej pracują (w rekach) dopiero po montazu zaczynają pracowac tak jak nalezy No to zakładam. Dzięki wielkie.
Vexart Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 Po złożeniu dalej to samo jeden przcuje inaczej niż drugi.
Dev Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 nie chce mi sie wierzyc ze Bilstein zrobił jakis fuckap
Vexart Opublikowano 23 Października 2020 Autor Opublikowano 23 Października 2020 Będę miał chwilę wolnego to podjadę na ścieżkę zobaczę jak to wygląda procentowo.
Rekomendowane odpowiedzi