peter22 Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Opublikowano 25 Lutego 2021 Nie zaglebialem się tak bardzo w temacie 3.0 bitdi . Nie znalazłem nigdzie ile starczy paliwa na seryjnych gratach . Podobno bez dfp , po wymianie IC osiągalne jest około 450 KM . Na YouTube są jakieś filmiki ze te silniki są dlubniete nawet na 500 KM. Jak narazie poprawiam fabrykę , bo ten IC seryjny jest za mały do tego silnika , wkładają tez puszki filtra powietrza z rs ale nie wiem czy to coś daje . Jesli macie jakieś sprawdzone patenty na ten silnik to chętnie się dowiem czegoś nowego
peter22 Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Opublikowano 7 Marca 2021 IC już wisi na swoim miejscu , niestety zamówiłem złe kolanka sylikonowe - zły kont i trzeba czekać na nowe .
peter22 Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Opublikowano 9 Marca 2021 Doszły kolanka z fmic , zmieściło się wszystko ładnie bez cięcia belki . Jeszcze mocowanie od spodu i składamy .
peter22 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Opublikowano 16 Marca 2021 Żeby w razie w , było jak dojechać do domu hehe
peter22 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, MARCIN607 napisał: O matko. Taka mi się marzy!!!! Jeszcze troszkę pracy przede mną . 22 zaprowadzam na wyciągnięcie paru wgniotek , zmiana folii na szybach bocznych i przyciemnienie przednich . Później lakier i jakieś zmiany wizualne trzeba będzie zrobić .
peter22 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Tak jak w q5 tak i w a7 przed zrobieniem programu silnika trzeba zadbać o hamulce . Nie chciałem zmieniać felgi ponieważ kupiłem nowe zimówki i szkoda było tracić kasę . Szybka przymiarka u kolegi z forum , czy zacisk Akebono z tarcza 390 zmieści się w 19 calowej feldze . Okazało się ze jest tam dużo miejsca i wszystko się pomieści . Na zdjęciu nowy zacisk , ale tarcza jeszcze stara . Czekam na położenie lakieru i zakładamy . na liczniku udało się dzisiaj uchwycić równe 170 tys Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez peter22 1
dominika6c6 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 No widze ze dzialasz ładnie.....spalanie takie cały czas czy akurat takie sie na zdjecie zalapało....
peter22 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Godzinę temu, dominika6c6 napisał: No widze ze dzialasz ładnie.....spalanie takie cały czas czy akurat takie sie na zdjecie zalapało.... No coś tam działam. Spalanie , po zabawie z s5 na trasie .
Norbas Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Jak na bitka to i nawet takie spalanie można przełknąć ☺️ Ale widze tip tez ma softa jak dla ekologa ?
peter22 Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Opublikowano 3 Maja 2021 Dzisiaj wpadły hamulce na przód , tarcza 390 i Akebono . Weszło w 19 calowa felgę . Wszystko pasuje p&p zakupione u kolegi Wandej po wcześniejszej przymiarce. Jedynie co trzeba zrobić to przyciąć fabryczne osłony tarcz . Poniżej zdjęcia jak siadło i porównanie ze starymi tarczami i zaciskami
Hubertus01 Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 oryginalne podstopnice czy z alliexpress?
peter22 Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 Z Ali . W q5 swojej miałem ori u ojca w q5 z Ali i nie było różnicy . Wiec teraz postanowiłem nie przepłacać , a nawet jak trzeba będzie to się zmieni na kolejne bo cena śmieszna
Hubertus01 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 15 godzin temu, peter22 napisał: Z Ali . W q5 swojej miałem ori u ojca w q5 z Ali i nie było różnicy . Wiec teraz postanowiłem nie przepłacać , a nawet jak trzeba będzie to się zmieni na kolejne bo cena śmieszna dzięki za info, to też w takim razie zamawiam z ALI
peter22 Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Opublikowano 7 Maja 2021 10 godzin temu, instruktor83 napisał: Fajnie działasz Dzięki , staram się chodź czasu mało bo działam jeszcze przy budowie domu
instruktor83 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 12 godzin temu, peter22 napisał: Dzięki , staram się chodź czasu mało bo działam jeszcze przy budowie domu U mnie podobna sytuacja , dom wprawdzie skończony , ale kasa zamiast na rezanie to idzie na wyposażenie domu , weź tu zrozum kobiety
Rekomendowane odpowiedzi