Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak przedni RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śliczne S4 :D

Link jest kolejnym dowodem na to, że światełka US-look są naprawdę ładne :P

Opublikowano

Kaziu ja powiem tak niezaczynaj od d*py strony tylko jak chcesz robić do porządku to kup najpierw porządną felge a później bierz się za zderzaki i progi. Moim zdaniem jak założysz taki zderzak do auta z 15 calowymi kołami i kołpakami , a na dodatek bez porządnych czyt. ładnych progów to auto będzie wyglądać bardziej jak płóg śnieżny a nie jak rasowe RS4 lub S4. Także priorytety to felgi i ładne opony.

Opublikowano

Kaziu_Wichura, widze ze tutaj przy kolegach nawracasz sie na dobra droge tuningu :D

Opublikowano

tak tak wiem, nie robię nic dopuki nie wymienię felg.

Opublikowano

no i patrz...zaraz z auta, ktore mi sie nie podobalo zrobisz furke, ktora bedzie obiektem zazdrosci i porzadania....z forumowska pomoca

Opublikowano

hahahah :D no widzisz, może gdzieś głeboko resztki dobrego gustu siedziały we mnie i droga brać klubowa wydobyła je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale powracając do tematu to się napaliłem. W wakację będę już poważnie działał. Najpierw fele "17, potem przód RS'a, grill S4, lampy jakieś ładne. To chciałbym zrobić ale pewnie coś do tego czasu, znając mnie, mi się odwidzi. :wink:

Opublikowano

powodzenia w boju :)

Opublikowano

Kaziu_Wichura jak juz chcesz zakladac zderzak od RSa to nie zakladaj grilla od S4 bo zepsujesz efekt (to tak na przyszlosc) :grin:

Opublikowano
i żeby Ci taki S-line nie wyszedł http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1106492 bo koleś miał świetny pomysł żeby zepsuć wygląd A4ce :???:

Buahhahhhaa "Samochód stylizowany na model S4" :lol:

Opublikowano
i żeby Ci taki S-line nie wyszedł http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1106492 bo koleś miał świetny pomysł żeby zepsuć wygląd A4ce :???:

Buahhahhhaa "Samochód stylizowany na model S4" :lol:

no rzuca sie w oczy pewnie nawet bardziej niż S4. tylko ja nie widze żadnego podobieństwa z S4, chyba że z tyłu naklejka na klapie :)

ja też szukam zderzaka do przodu bo mam odrapany strasznie i wogóle krzywy :/ ale taki już był :P i ładniejszy jak dla mnie jest ten chyba s-line (dwa duze otwory po bokach i wąski na środku :))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

temat umarł, mimo to chciałbym się coś dowiedzieć. Jak się mają wymiary trzech dostępnych zderzaków (A4, S4 i RS4). Tak się zastanawiam czy jakbym założył zderzak od S4 czy RS4 będą one niższe od standardowego. W zasadzie i tak czasem ocieram swoim aktualnym więc jeśli od S4 i RS4 są niższe to lekko niewygodne to może być. Dajcie jakieś info na ten temat.

Pozdrawiam i dzięki

Opublikowano
http://www.lltek.com/A4_B5_RSR.htm znalazłem fajną stronke gdzie są dobre zestawy do A4ki t.j CARACTERE, JE DESIGN, KARSCHER, RIEGER i ZENDER
Opublikowano
http://www.lltek.com/A4_B5_RSR.htm znalazłem fajną stronke gdzie są dobre zestawy do A4ki t.j CARACTERE, JE DESIGN, KARSCHER, RIEGER i ZENDER

Stronka znana.Ale chyba nie chcesz tam kupować zderzaków :shock: Koszt transportu by Cię dobił :lol:

Opublikowano

nie no można sobie wszystkie zderzaki oglądnąć a potem szukać okazji :razz: , ja jej wcześniej nie znałem :smile: