qwertyk Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Witam Przeszukałem i nie mogę namierzyć wykodowanie tylnych kierunkow , wyskakuje błąd przepalonego kierunku lewy tył, jak wyłączyć vcdsem to powadomienie z góry dzięki za pomoc
Muskel1 Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Wsadzić sprawną żarówkę to zgaśnie.
qwertyk Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 Wymiana żarówki nie pomogła
Muskel1 Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Czyli jest błąd gdzieś w okablowaniu albo kostce wchodzącej do lampy. Czy oby na pewno komunikat o kierunkowskazie się pokazuje?
qwertyk Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Opublikowano 12 Listopada 2020 Nie pytam o diagnozę bo raczej wszystko już sprawdzone, pytam czy ktoś posiada kodowanie?
Muskel1 Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 33 minuty temu, qwertyk napisał: Nie pytam o diagnozę bo raczej wszystko już sprawdzone, pytam czy ktoś posiada kodowanie? Jeżeli tak szukałeś przyczyny jak tego kodowania to wcale mnie to nie dziwi, że masz nadal komunikat. Gdybyś poprawnie wysilił szukajke znalazłbyś to w 15 sek. bo więcej czau na to nie potrzeba. Na przyszłość gdy kotś zaproponuje Ci pomoc, której Twoim zdaniem nie potrzebujesz, odpowiedz grzecznie z podziękowaniem zamiast niewdzięcznie focha strzelać. Życzę miłego dnia w szukaniu
qwertyk Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Opublikowano 12 Listopada 2020 Jeszcze raz napisze to jest dział diagnostyki vag i poprosiłem o kodowanie , nie szukał bym tego gdybym nie sprawdzał żarówek i innych elementów, to nie dział oświetlenie czy elektryka więc nie rozumie twoich postów, napisz że masz ale nie pomożesz i tyle w temacie mój drogi.
Rekomendowane odpowiedzi